Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Mattorkare - ditt hälsosamma val!

Huvuddrag:

- Letar du efter hälsosamma snacks med lågt kaloriinnehåll för din familj? Denna mattorkare är här. Den har sex brickor i rostfritt stål och 700 watt. Torka enkelt en mängd olika frukter, grönsaker och gör till och med nötkött. Dehydratorns 360° kontinuerliga luftflöde säkerställer oändliga möjligheter.

-Mattorkaren är designad med 6 matgodkända brickor, var och en som mäter 300 x 280 mm och väger inte mer än 1,7 pund. Tillverkad av 201 rostfritt stålkropp och 304 rostfritt stålbricka. Alla material som används är BPA-fria och ETL-certifierade.

-Förinställda temperaturer sträcker sig från 95°F till 185°F och har en timer som kan ställas in i upp till 48 timmar. Denna stora dehydrator kan torka ordentligt och jämnt vid 360° utan att rotera, och har överhettningsskydd, automatisk kylning och automatisk avstängning.

-Vår torktumlare har en unik design med inbyggda LED-lampor och genomskinliga fönster, så att du kan övervaka uttorkningsförloppet när som helst. Bara fyra steg för att få läckra torrvaror.

-Denna dehydrator är idealisk för att göra torkad frukt, grönsaker, kött, örter, örtteer, nötter och svamp eller beef jerky, kalkon jerky, fish jerky och annan hemlagad mat. En receptbok ingår i paketet så att du kan njuta av fler DIY-snacks.

Produktspecifikationer:

Effekt: 700W

Material: rostfritt stål

Temperaturområde: 35-85°C/95-185°F

Tidsintervall: 0,5-48H

Varje fackstorlek: 300 x 280 mm/11,8 x 11 tum

Total maskinstorlek: 455 x 336 x 320 mm

Nettovikt: 9,5 kg

Funktioner och detaljer:

-6-lagers brickor i rostfritt stål: Denna mattorkare har sex brickor i rostfritt stål, alla livsmedelsklassade 304, var och en med måtten 11,8 x 11 tum/300 x 280 mm. Varje lager rymmer upp till 1,7 pund mat, så att du kan torka olika typer av frukt och grönsaker samtidigt.

-Justerbar timer och temperatur: Denna mattorkare har en kontrollpanel som låter dig välja den bästa tiden och temperaturen för dina ingredienser. Du kan ställa in tiden mellan 0-48 timmar och justera temperaturen mellan 95-185°F / 35-85°C.

-Utvalda material: Vår ryckiga dehydrator är ETL-certifierad och tillverkad av hållbart, korrosionsbeständigt 201 rostfritt stål. Tillverkad av högkvalitativt 304 rostfritt stål, är brickan BPA-fri och tål maskindisk. Maskinen har även inbyggda LED-lampor och ett stort visningsfönster så att du enkelt kan titta på din mat medan den torkar.

-360° varmluftscirkulationssystem: Beef jerky dehydratorn har en bakre torkfläkt, 700W torkeffekt, 360° luftcirkulationsteknik, som hjälper till att torka maten jämnt. Maskinen gör detta utan att snurra och låser in den ursprungliga smaken av din favoritmat.

-Mer än du tror: Förbered 100 % helt naturligt uttorkad mat och snacks, ingen mer processad skräpmat! Denna dehydrator av rostfritt stål är perfekt för att göra ryckig, torkad frukt, skal, yoghurt, grönsaker, nötter och till och med bröd. Detta set innehåller silikonrullar, siktar, handskar och pappersrecept, så att du kan vara kreativ och göra vad du vill och säga hej till en hälsosammare livsstil!

Objektnr 632877249

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

700W elektrisk mattorkare med 6 brickor, 360° varmluftscirkulationssystem

Pris

2 529 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

172 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?