Beskrivning

Den slanka COOLPIX S3100 är liten nog att få plats i vilken ficka som helst, och är perfekt för dig som vill kunna fotografera och filma i HD-kvalitet med stil.

Den särskilda filminspelningsknappen gör det enkelt att filma allt som händer och Nikons smarta porträttsystem ger perfekta porträtt varje gång.

De lättanvända filtereffekterna gör det till och med enkelt att vara kreativ med bilderna direkt i kameran.

Liten och slank: det 18,4 mm tunna kamerahuset gör kameran enkel att ta med överallt och finns i ett antal livfulla färger.

Vidvinkligt 5× NIKKOR zoomobjektiv ger enastående precision och skärpa (motsvarande 26–130 mm i småbildsformat).

CCD-bildsensor med 14 megapixel gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek.

6,7 cm (2,7 tum) LCD-monitor med antireflexbehandling och justering av ljusstyrka ger en tydlig bild vid både fotografering och visning av bilder och filmer, även i starkt solljus.

Filminspelning i HD-kvalitet (720p): den särskilda filminspelningsknappen gör det enkelt att filma allt som händer.

Fyra funktioner mot oskärpa motverkar automatiskt oskärpa i bilderna på fyra olika sätt. Elektronisk VR (vibrationsreducering) minskar effekten av kameraskakningar. Hög ljuskänslighet (upp till ISO 3 200) minskar risken för suddiga bilder vid fotografering av snabbrörliga motiv eller i svagt ljus. Rörelsedetektering kompenserar för rörelser hos kameran eller motivet. Best Shot Selector (BSS) väljer automatiskt bilden med bäst skärpa i en bildserie med 10 bilder.

Smart porträttsystem: avancerade automatiska funktioner för perfekta porträttbilder. Leendeutlösare tar bilden när det valda motivet ler. Blinkningsskyddger dig en varning när någon har ögonen slutna. Mjuka hudtoner justerar ojämna hudtoner i personers ansikten så att huden ser jämnare ut. Röda ögon-reducering i kameran korrigerar den felaktiga ögonfärg som kan orsakas av blixtljuset vid fotograferingen.

Bildbearbetningssystemet EXPEED C2 ger förbättrad filminspelning, hög känslighet och maximal bildkvalitet.

Automatisk motivtyp väljer den lämpligaste motivtypen för många vanliga fotograferingssituationer.

18 motivtyper optimerar automatiskt inställningarna för vanliga fotografiska stilar, effekter och platser.

Funktionen Följ rörligt motiv håller ett valt motiv i fokus även om det är i rörelse.

Retuscheringsmenyn innehåller funktioner för att redigera och förbättra bilderna direkt i kameran. Här får du tillgång till ett antal filtereffekter, till exempel Selektiv färg som konverterar en bild till monokromt läge och sedan lägger till en färgeffekt i ett valfritt område och ett stjärnfilter som skapar stjärneffekter runt ljusa objekt i bilden.

Kameran fungerar perfekt.

Medföljer batteri, laddare, 8 Gb minneskort och Nikon fodral.

Objektnr 630812238

Visningar 887

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:18

Nikon Coolpix S3100, CCD-bildsensor med 14 Mpixel, mycket fin

Slutpris

|

1 630 kr

Auktionen är avslutad

julialouisek vann auktionen

Conradina

Göteborg, Sverige

4.9

Conradina

Verifierad

Toppsäljare

2 698 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?