Beskrivning

  • Helt ny och komplett med alla tillbehör. Information nedan från tillverkaren.
  • 12-tums ringljus med RGB: UBeesize cirkellampa har 240-kvalitets LED-pärlor och en effekt på upp till 20W. Det ger dig möjlighet att justera färgtemperatur eller ljusstyrka godtyckligt. Ringljuset lyser dramatiskt upp din omgivning och gör ditt ansikte mer attraktivt med en mer tredimensionell känsla. Det är ett fantastiskt ringljusstativ med flera funktioner som du kan använda inomhus och utomhus.
  • Mångsidiga dimbara lägen: Denna fashionabla cirkellampa erbjuder många ljudalternativ, sval eller varm, vanlig och till och med tvåfärgad. Olika belysningslägen berikar dina innehållsbakgrunder. Ljusstyrkan och nyanserna motsvarar varje bild. En ringlampa är ett enkelt verktyg vars diffusa glöd tar dig ut ur mörkret och får dig att se mer professionell ut. Bli förstahandsvalet för innehållsskapare.
  • 67 tums vikbar selfie stick telefonstativ: höjden på stativet kan enkelt justeras upp till 17,72 tum till 67 tum om det behövs. Lås upp läget mellan selfie stick stativ och telefonstativ. Den justerbara foten och 360° roterande huvudet ger dig olika skjutvinklar på några sekunder. Telefonklämman rymmer enheter med en bredd på 2,3,5,3 tum, vertikalt eller horisontellt. Det är en idealisk partner för att fånga oförglömliga ögonblick.
  • Design med genomtänkta detaljer: denna selfie stativ stick är gjord av högkvalitativ aluminium. Silikonkuddarna skyddar enheter från repor eller fall. Fjärrkontrollen ansluts via Bluetooth och är perfekt för att ta bilder när det behövs. Viks enkelt ihop och får plats i en kompakt resväska så att du kan ta den var som helst för livestreaming, vloggning, möten, Youtube, TikToks, etc.
  • Vad du får: 1 x 12 tums ringlampa, 1 x 67 tums stativstånd, 1 x telefonhållare, 1 x fjärrslutare.

Objektsnr 628167165

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:27

Cirkellampa på 12 tum med RGB ljus och stativ p å170cm

Pris

275 kr
Annonsen är avslutad

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

165 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?