Beskrivning

?3 färgstilar valbara och 10 nivåer av ljusstyrkajustering? Ringljuset imponerar med sin förmåga att justera färgtemperaturerna 3000K-6500K och har olika ljusstyrkanivåer. ACHY-ringljus med minst tre ljuslägen: varmt ljus, vitt ljus och gult-varmt ljus. Detta säkerställer optimala ljusförhållanden beroende på motivet. Men ljusstyrkan på 10 kan justeras individuellt i varje läge.
?Ringljus med stativ och justerbar klämma? LED-ringlampan med en diameter på 16 cm är utrustad med 24 kallvita och 24 varmvita lysdioder och producerar därmed ett särskilt mjukt ljus som jämnar ut ojämn hud. De ringformade lysdioderna skapar en naturlig, rund ljusreflektion i ögat och är lämplig att fästa på saker som är mindre än 2 cm tjocka.
?Ringljus med stativ? Detta stativ skruvas fast på ringlampan. Detta stativ är upp till 15 cm högt och kan justeras helt flexibelt. Den totala höjden på LED-ringlampan med bordsstativ är ca 28 cm Den trebenta ramen ser vanligtvis till att ringlampan står säkert. Detta stativ kan skruvas loss och bytas ut mot medföljande hållare, med vilken ringlampan kan monteras ansluten till monitorn/laptop/smartphone kan anslutas.
?Bekväm laddningsmetod - USB? Strömförsörjningen går via en permanent installerad USB-kabel, enheten har inget inbyggt batteri. Den drivs antingen via en USB-port på datorn eller t ex via en powerbank eller en separat strömkontakt (ingår ej i leveransen) USB-kabeln är ca 2m lång och har fjärrkontrollen i mitten, som du kan använda den med kan ändra läge, justera ljusstyrkan upp och ner och slå på och av enheten.
?Supermångsidigt och flexibelt ringljus? Oavsett om du är en passionerad professionell eller entusiastisk hobbyfotograf, är rätt utrustning avgörande för vackra foto- och videoinspelningar. Ringljus som optimerar ljusförhållandena och lyser upp bilden individuellt. Du kan också använda det kompakta ringljuset för att säkerställa optimal belysning på hemmakontoret, hemundervisning, FaceTime-chattar, webbseminarier eller videokonferenser online. Liten och fin, perfekt för på gå, sminka sig, selfies .

Objektnr 632097961

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 21:29

Ringljus, 6" LED-ringljus med stativ, 3 ljuslägen och 10 ljusstyrkanivåer

Pris

229 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

242 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?