Beskrivning

Aputure Light Storm C120d II LED Videobelysning Kit

I nyskick, har mest stått och samlat damm.

Aputure LS C120D II är en komplett omdesign av den ursprungliga C120D. Vi har tagit alla dina favoritfunktioner i C120D och har jam fyllt med uppgraderingar, förbättringar och nya funktioner
Egenskaper:

25% ljusare
Oklanderlig färgfidelitet
DMX512 förmåga
Bygg kvalitetsuppgraderingar
Den ljusaste eller den svagaste
5500K
Oklanderlig färgfidelitet

Mängden ljus är viktigt, men kvaliteten är ännu viktigare. C120D II har genomgått intensiv färgkvalitetstestning, med användning av inte bara CRI-klassificeringar, men industristandarden TV Lighting Consistency Index (TLCI). I båda testen uppskattar C120D II CRI över 96 och TLCI över 97, vilket garanterar att du får högsta möjliga färgkvalitet
DMX512 förmåga

DMX är världsomspännande industristandard för film- och tv-studior, teater, broadcast och alla former av digitala nätverkssystem. C120D II levereras med DMX-kapacitet, vilket gör att studioannonser kan maximera användningsområdet för deras belysningsarsenal.
Bygg kvalitetsuppgraderingar

Den ursprungliga C120D var revolutionerande för sin kompakta storlek och hög byggkvalitet. C120D II tar nu detta ett steg längre med en ny runda uppgraderingar.
Kombinerad styrenhet-kraftenhet

Den mest anmärkningsvärda av dessa uppgraderingar är dess kraftenhet - C120D II drivs nu av en enda, all-in-one kraftbox. Tillverkad av aluminium i luftfartyg, men behåller sin lätta konstruktion, innebär en enda kraftenhet mindre kablage och kraftkomponenter, så filmskapare spenderar mindre tid på att ställa in sitt ljus och mer tid är kreativ.
Neutrik-kabellås

Färgkodade Neutrik-kabelsystem möjliggör större flexibilitet i var ditt ljus kan placeras och avancerade låssystem garanterar maximal säkerhet, oavsett din uppsättning utmaningar och miljö.
Handbromslåset

En nykonstruerad okkonstruktion rymmer ett ökat rörelseområde med över 330 grader, vilket ger dig vinkel och pekar på ditt ljus överallt som behövs. En förbättrad användarvänlig handtagdesign möjliggör också mycket intuitiva kontroller.
Fjädervikt Design

Medan C120D II har en imponerande byggkvalitet i studiekvalitet, väger den fortfarande på drygt 2,2 kg vilket gör att filmskapare lätt kan ta det här ljuset var som helst utan att behöva oroa sig för de transportproblem som ofta kommer med större volframarmaturer.
Den ljusaste eller den svagaste

C120D II har tagit precisionsregleringarna på C120D och expanderar dem ytterligare, vilket gör det möjligt att dimmas sömlöst från 100% allt till 1%, vilket betyder att C120D II kan vara både det ljusaste och minsta ljuset på din set.
5500K

Medan den ursprungliga C120D kom in på 6000K, har C120D II ett perfekt 5500K dagsljus vilket gör det perfekt att blanda med andra dagsljusbalanserade ljus i Aputure-ekosystemet.
Allt du älskar om original C120D och mer

Medan alla dessa otroliga uppgraderingar är värda att notera, har C120D II fortfarande många av de funktioner som 1st Generation C120D, inklusive universal Bowens mount, ultraljuds temperaturstyrsystem, trådlös fjärrkontroll och samma publik väska.

Ingår:

1st Aputure Light Storm COB 120D II LED
1 st Standardreflektor
1 st Light Storm kontrollpanel
1 st Kabel (för inkoppling mellan kontrollpanel och Belysning.)
1 st Nätadapter + 1 kabel för inkoppling till kontrollpanelen
1 st Fjärrkontroll RC1 + Knappcellsbatteri CR2032
1 st Aputure Väska (Storlek: 46x27x23cm)

Objektnr 632770193

Visningar 224

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 11:52

Aputure 120d ii LED Belysning

Slutpris

|

2 430 kr

Auktionen är avslutad

Kianja vann auktionen

S.Holst

Uppsala, Sverige

5.0

S.Holst

Verifierad

Toppsäljare

272 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?