Beskrivning

Färg: Svart Storlek: 31 x 91 cm

Vi har stort utbud av dekorer och färgdekorer i många olika motiv att välja på. Vi hoppas på att du hittar det du letar efter . Varorna finns i vårt lager i Sthlm och är redo att levereras. Vi beskriver varan så gott det gå efter dess förutsättningar. Våra bilder i annonser är endast för illustration, för ytterligare information om varan vänligen läs auktionstexten. Nya modeller med varierande design kommer löpande, vissa av våra modeller saluförs endast en gång. Missa inte våra auktioner.
Beskrivning:

Denna självhäftande vinyldekor är av högsta kvalitet som lätt sätts upp ex: glas, golv, dörrar, kakel, lådor eller lackade ytor utan att skada underlaget samt är lätt att ta bort. Placering på papperstapet sker på egen risk.

Vinyldekoren levereras i tre lager, bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna och appliceringstejp.

Leverans:

Dekoren skickas i 1:a klass brev/paket, inom 24 timmar efter betalning erhållits. Det innebär att jag sänder alla dagar inkl. helger och röda dagar! Monteringsanvisning medföljer i leveransen. Ditt paket postas med PostNord.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på ArtsDesign. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 14 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på ArtsDesign, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Objektsnr 630111021

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 12:52

( Väggdekor, Väggord ) Döm inte allt du ser...

Utropspris

|0 Bud

278 kr

Auktionen avslutades utan bud

ArtsDesign

Stockholm, Sverige

5.0

ArtsDesign

Företag

Toppsäljare

4 315 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?