Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända. Samfraktar till billigast möjliga kostnad.

Tillverkarens beskrivning:

Högkvalitativt papper: Detta akvarellpapper är tillverkat av ett högabsorberande och 100 % syrafritt material, så att papperet klarar färg och förhindrar att det gulnar eller blir sprött med tiden. Det är en perfekt present till målare och konstälskare

Praktisk spiraldesign: Detta konstnärsmaterial är utformat med en hållbar dubbel spiral. Det är flexibelt och kan roteras i 360 grader för att få maximalt med utrymme för att måla akvareller, skissa, rita och skriva Spiralbindningen gör att du kan lägga till extra material eller enkelt ta bort sidor.

TJOCKT, KALLPRESSAT PAPPER: De dubbelsidiga akvarellbladen med textur och en slät sida är kallpressade för att bilda ett tjockt papper som kan blötas upprepade gånger utan att deformeras eller fastna. Det ger dig ett vått eller torrt underlag, eller så kan du kombinera båda underlagen.

Professionellt akvarellpapper: Skissbok i A4 med akvarellpapper, 160 g/m², 30 ark/60 sidor, storleken är bara 8,27 x 11,8 tum. Lätt att bära med och använda: Ett anteckningsblock med ett hårt försättsblad i veläng som fungerar som ett stöd när du skissar och skyddar ditt arbete

Flera användningsområden: Detta akvarellpapper är lämpligt för att rita, måla och skissa när som helst och var som helst. Skissboken kan också användas som dagbok, för att föra arbetsanteckningar, skriva ner plötsliga idéer, eller för att föra studieanteckningar och resedagbok.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Chris

Objektsnr 629850748

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 18:09

[Ny] Akvarellpapper med 30 ark, spiralblock A4 för akvarellmålning, måla, rita

Pris

99 kr

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

293 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?