Beskrivning

Tre luftiga sommar/strand-klänningar.
1) Randig klänning från MIX strl 98. Röda/cerisa/gula/gröna ränder på vit botten. Ärmlös modell. Dras över huvudet. 100% bomull. Det finns en mindre solkighet/gulhet i en vit linje på framsidan och en liten ljusbrun fläck på ett gult streck. Även flera små uppklarningar i de färgade fälten. Ingen av dessa "skavanker" ses dock då plagget är på, endast vid syning. Jag har inte provat att ta bort fläckarna. Jag har varit rädd att de ska synas mer om jag provar i och med att färgen är tryckt på tyget och jag är rädd att bleka bort färgen med medel. Onamnad.

2) Cerise blommig klänning från Lindex strl 104. Ärmlös modell. Dras över huvudet. Tre blomformade knappar i nacken. Resår i brösthöjd för fint fall. Lite mer arbetad än nr 1. 100% bomull. Hel och ren. Onamnad.

3) Ljusblå blommig klänning från H&M strl 98-104. Ärmlös modell. Dras över huvudet. 100% bomull. Fint fall. Hel och ren. Onamnad.

Från rök- och djurfritt hem. Vi är doftminimerade.

Frakt med Postens A-post (ej spårbart) 72 kr. Spårbar frakt med Schenker upp till 1 kg, 59 kr. Spårbar frakt upp till 1 kg med Postens Skicka Lätt 51 kr. Önskas annat fraktalternativ; hör av dig!

Mitt ansvar för paket slutar då de är postade. Sedan är det fraktbolaget som tar vid. Har, hittills, peppar-peppar, dock aldrig blivit av med något paket i postgången!

Objektnr 633192113

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 15:54

Tre sommarklänningar/strandklänningar 98-104 H&M, Lindex, MIX

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Auktionen avslutades utan bud

Solias

Lindesberg, Sverige

5.0

Solias

Verifierad

Toppsäljare

711 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?