Beskrivning

Tidningen Husmodern från 1969.

Reportage: Anna-Belle Broström är före detta maka till en skeppsredare. Numera är hon tillsammans med köpmannen Gunnar Sjöstedt. Anna-Belle Broström kallas för lyxflickan. Hon lever ett drömliv. Snart reser de till paradisön Malta. Paret tycker inte om Sverige eftersom skatterna är för höga här. På Särö där de bor regnar det och är dystert. Svenskarna är stela och tråkiga. På Malta är de eldiga och solen skiner. Tidningen intervjuar paret. Anna-Belle Broström klär sig gärna i kortkort. Det chockar societeten i Särö.

Reportage: Astrid Gilmark är en sensation! Hennes man är allmän åklagare i Uppsala men nu är det Astrid Gilmark som har uppmärksammats i hela världen. Hon har nämligen kontakt med de döda! Husmodern har fått en exklusiv intervju med Astrid Gilmark som visar upp sina fantastiska förmågor.

Reportage: Husmodern besöker klostret i Östra Sönnarslöv på Linderödsåsens östsida, utanför Kristianstad. Där träffar de Moder Tyra, en nunna som är "flickmjuk och har ögon som tindrar. Hon är ung och fräsch", skriver reportern Heidi Elmgren.

Reportage: Frank Hollingworth har varit restaurangdirektör på Grand Hotel i Stockholm. Tillsammans med Gösta Nordén, källarmästare på Stallmästaregården visar de nu sina bästa matfavoriter. Båda är på bild.

Reportage: Skådespelaren Margaretha Krook intervjuas. Hennes make är navigatör i SAS och flyger två gånger i veckan till New York. Dottern heter Lotta Krook. Hon är 12 år och älskar hästar.

Bild: Skådespelaren Margareta Sjödin har förlovat sig med Bengt Hellsten. Han är internationellt skolad affärsman och kosmetikdirektör. De har segelbåt, hus i Sandhamn och hög budget. De drömmer om att skaffa fem barn tillsammans. Tidningen publicerar en färsk bild på det vackra paret.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 609138950

Visningar 303

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Husmodern 39 1969 Anna-Belle Broström, Astrid Gilmark,Margaretha Krook

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

367 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?