Beskrivning

Tidningen Husmodern från 1962.

Reportage: Sven Gillsäter i stor intervju tillsammans med dottern Pia Gillsäter. Vi får följa deras vardagsliv i ord och bild.

Reportage: Linnea Thulin hade ett hjärtfel i många år. Nu har hon äntligen hjälpt. Linnea Thulin är på bild. Det är också Olle Dahlbäck, överläkare på Thoraxkirurgen i Lund. Båda berättar nu om erfarenheterna av hjärtfel.

Reportage: De flesta är överens om att det mest naturliga är att kvinnan ska ta hand om hemmet medan mannen ska arbeta för familjens försörjning. Men måste det alltid vara så? Husmodern provar tanken att män också ska hjälpa till där hemma. Man frågar ett antal kändisar vad de tycker: Ska män vara mer hemma och kvinnorna mer ute i arbetslivet. På bild ser vi dem som svarar: Direktör Jarl Hjalmarsson. Carin Colliander, socialinspektör. Advokat Valborg Lundgren. Professor Arne Trankell. Skådespelare Jan Malmsjö. Direktör Anna-Greta Hybbinette. De svarar olika på frågan om kvinnans naturliga plats är i hemmet.

Reportage: Set Svanholm är operasångare och operachef. Tidningen publicerar en bild på honom tillsammans med familjen. Nu ger de sina bästa tips på vad du kan laga till middag. De bor i Saltsjö Duvnäs.

Reportage: Hur gör man ett perfekt wienerbröd? På bild ser vi konditor Poul Didrichsen från Danmark. Han visar, steg för steg.

Artikel: Cecilia Engel är sjukgymnast och dotter till direktör Arthur Engel. Nu har hon gift sig och hon är på bild tillsammans med maken friherre Gustaf Lagerbielke. Här berättas om vigseln.

Artikel: Tekla Karlsson bor i Kungsör och hon är 90 år. Nu hyllas hon med en bild och en text i tidningen.

Annons: Helsida: Dalsjöfors dukar.

Annons: Helsida: Gustavsberg toalettstol.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektsnr 627755425

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Husmodern 19 1962 Sven Gillsäter, Linnea Thulin, Carin Colliander, Arne Trankell

Pris

119 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?