Beskrivning

En tidning som faktiskt rör en i hjärtat... Husmodern nr 33, 10 augusti 1981.
Nuvarande kungen av England gifter sig med Diana, bilder från bröllopet med gäster såsom vårt eget kungapar, och slutet på artikeln: Måtte han bli snäll mot henne, jämt.
Dessutom Arne Weise´s fru, Rita Hayworth, Lennart Hyland, Zorn, Nina Gunke, handarbete, "Håll dig slank hela livet med Beverly Hills-dieten" med "Sue Ellen" själv (Dallas var en ny serie det året och ALLA kollade) och naturligtvis recept.
Som syns på bilderna så är tidningen inte i allra bästa skick, de fyra första bladen är avrivna upptill och klamren har släppt något bland annat.
Skickar endast inom Sverige
Titta noga på alla bilderna.

Titta gärna på mina övriga auktioner också!
Önskas samfrakt meddela mig INNAN BETALNING så att jag kan justera fraktkostnaden.

Ibland tar jag bort annonser som det inte lagts bud på innan auktionen är slut. Det kan dock hända att jag lägger ut dem igen så småningom.

Jag försöker beskriva mina objekt så noga jag kan, men om ni hittar något fel på varans beskrivning blir jag jättetacksam om ni skickar ett mail till mig och talar om vad jag bör ändra på! Hör också gärna av er om ni har några frågor som ni vill ha svar på innan ni budar!
Köper ni flera av mina saker så skickar jag dem naturligtvis i samma försändelse om det är möjligt och naturligtvis så billigt jag bara kan. Den fraktkostnad jag uppger i auktionen är maxkostnad för köparen. När jag packat varan väger jag paketet, och väger det mer än jag uppgett så står jag för mellanskillnaden. Väger det mindre swishar jag tillbaka till köparen. Jag tar inget extra för paketeringsmaterial utan jag återanvänder det mesta jag packar i både för prisets och miljöns skull
Har ni någon annan lösning så hör av er i tid så försöker jag fixa det!!!
Betalning: Det är inte akut med betalningen av ditt köp, men hör gärna av dig när du fått ditt mail så att jag vet att du är "med på banan"... Jag skickar påminnelse efter ca en vecka och inom två veckor från att auktionen har avslutats räknar jag med att den är betald.
Jag skickar paket ca en gång i veckan.
Tack för att ni besöker mina auktioner!
Med vänlig hälsning
Kajsmarie

Objektsnr 630712999

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 09:48

"Husmodern" veckotidning, 1981, Bröllopsextra prins Charles och Diana, kungligt

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

Kajsmarie

Orsa, Sverige

5.0

Kajsmarie

Verifierad

Toppsäljare

2 193 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?