Beskrivning

MATERIAL: 3cr13 rostfritt stål
Total längd: 21,5 cm
Bladlängd: 9,5 cm
Handtagslängd: 12 cm
Bladtjocklek: 2,3 mm
Vikt: 0,25 kg

Varning:

Lägg inte till bud om du är under 21 år.
De säljs endast av jakt- och insamlingsskäl.
Säljaren ansvarar inte för missbruk.

Säkerhet:

Våra knivar är väldigt vassa och bör hanteras varsamt.
Förvara utom räckhåll för barn.
Använd inte dina händer eller fingrar för att testa bladets skarphet.

Varans skick vid retur

Om du inte är nöjd med din beställning av någon anledning har du full ångerrätt, returrätt eller bytesrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.

Vid retur ska förpackningen vara obruten och hel, så tänk på att skydda originalförpackningen med emballage så den ej kan komma att skadas i transporten. Alla eventuella tillbehör som exempelvis originalförpackning, bruksanvisning samt medföljande tillbehör ska finnas med vid returen. Om varan ej kan säljas vidare vid retur på grund av till exempel förstörd originalkartong eller andra defekter kan du bli ersättningsskyldig för sådan värdeminskning.

Om produkten ej är komplett vid retur, eller på annat sätt påverkats på ett sätt som minskat produktens värde, förbehåller sig , Vi rätten att göra ett prisavdrag alternativt inte godkänna returen. Notera att retur endast accepteras om produkten är oanvänd. Det betyder att om varan minskat i värde till följd av att du hanterat den i större utsträckning än vad som varit nödvändigt, kan du bli ersättningsskyldig för sådan värdeminskning.

Frakt återbetalas ej. Vid nyttjande av ångerrätten står du som kund för returportot, samt ansvaret för att komma tillbaka till oss. Vi rekommenderar att skicka spårbart med Postnord eller DHL. Vid avsaknad av skickad tillbaka får du som kund stå för förlorad produkt (du betalar produktens värde).

Har du betalat din beställning innan du betalar tillbaka pengarna, exklusive eventuell fraktkostnad. Utbetalning sker inom 30 dagar efter att vi har mottagit din returförsändelse.

Objektsnr 628387181

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 19:07

Fällknivar

Såld för

165 kr
Annonsen är avslutad

nmmartscandinavia

Haninge, Sverige

4.9

nmmartscandinavia

Företag

Toppsäljare

116 omdömen