Beskrivning

Liquid Smoke - S/t
US-70
AVCO Embassy AVE 33005
Skick (skick/omslag): EX+/VG

Sanslöst bra och tung psych med både feta gitarrer och hammondmackor, med en parad av rökare, främst på A-sidan med låtar som 'Reflection', 'Warm Touch', 'Lookin' For Tomorrow' och 'I Who Have Nothing'. Bör tilltala såväl fans av psych som hårdrock! US Rockaway originalpressning komplett med AVCO Embassys snygga innerpåse.

Skivan i ruggigt fint skick med bara lite superlätta linjer/scuffs när jag kikar under riktigt starkt lampsken. Blir svårt att hitta en särskilt mycket finare! Starkt EX. Spelar också hur fint som helst på min spelare, med bara enstaka lätt väldigt lätt knaster och en lätt 'pop'. Omslaget tyvärr inte riktigt i samma nivå; det finns ring-/coverwear, split på knappt 7 cm nedtill i mitten, antyden till splits/väldigt små splits vid öppning både upp- och nedtill, lite nötta kanter och hörn. Absolut ingen katastrof, ryggen är fin, och ingen cutout! Innerpåsen ser överlag jättefin ut, men har splits på 10-12 cm i mitten på två sidor samt ett par små revor. Se bilder!

Missa inte mina övriga auktioner!

Självklart samfraktar jag, och i de fallen måste jag justera till den aktuella fraktkostnaden innan ni betalar via Traderas betallösning.

Avvakta meddelande från mig innan betalning om du vinner mer än en auktion.

Graderingar kommer att vara strikta och noggranna, ett M- kommer att vara i det närmaste absolut topp, där endast enstaka scuffs/väldigt lätta linjer kan förekomma. Ett VG+ kommer att vara ett fullt så dugligt exemplar för de allra flesta.

Skivorna är visuellt graderade om inte annat anges, men har de märken som ser ut att kunna påverka uppspelningen brukar jag lyssna igenom dessa för kontroll.

Skivorna kommer att skickas med Postnord, och jag separerar alltid skiva från omslag för att förhindra skador på omslaget. Däremot kan jag inte ta ansvar för Postnords hantering.

Maila gärna och fråga om det är någonting du undrar över, så försöker jag att återkomma med svar så fort som möjligt.

Lycka till!

Objektsnr 627588214

Visningar 178

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:21

Liquid Smoke - S/t US-Original Heavy Psych! Udda!

Såld för

|0 Bud

450 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

KaptenBortom

Bromma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

302 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?