Beskrivning

Våra premiumaffischer med träram visar på noggrann hantverksskicklighet. Ramarna är frästa från ansvarsfullt källsorterad ek, och våra naturliga ramar har en klassisk dragningskraft, medan våra svarta och vita ramar, hugna från ask, erbjuder en modern touch. Det naturliga mönstret i träet gör varje ram unik, vilket tillför till deras inneboende skönhet och karaktär. Postern är gjord på vårt tyngre vita matta papper som har en naturlig, slät ocoated finish som känns lyxig vid beröring. Det perfekta alternativet för att stå emot tidens prövning. Även om postern och ramen är packade separat i en låda, krävs slutlig montering av mottagaren. Oroa dig inte; det är enkelt att sätta ihop dem - ingen expertis krävs, och hängbeslaget ingår.

Funktioner:


- Våra premiumaffischer med träram framhäver det naturliga skönheten i äkta träådring. Vi har noggrant valt ut ek och ask för deras distinkta ådrings synlighet och uttalade mönster, som ramar in ditt konstverk med naturens finaste material.
- Våra ramar kommer i 3 färger: naturligt trä, svart och vitt.
- Med en tjocklek och bredd på 20mm (0.79 tum), har den FSC-certifierade premiumträramen en bredare profil jämfört med vår klassiska ram på 14mm (0.55 tum). Den kommer att vara en slående närvaro på dina väggar.
- Vårt Plexiglas-material tillhandahåller ett felfritt skyddande lager som låter din kreativitet lysa igenom samtidigt som det skyddar mot skador. Finns i en rad tjocklekar, från 1,0-1,2 mm (0,04"-0,05") för små till medelstora storlekar, och en stadigare 2,0-2,5 mm (0,08"-0,1") för större dimensioner, ditt konstverk är säkert i våra ramar.
- Den 200 gsm / 80 lb matta pappersvikten gör det hållbart och långvarigt.
- Vi använder FSC-certifierat papper och ram eller motsvarande certifieringar beroende på regional tillgänglighet. Det är bättre för människor och planeten.
- Varje poster och ram skickas i robust förpackning, vilket säkerställer att den ankommer i nyskick.
- Pappersstorlekar kan variera något beroende på region. I USA och Kanada är måttet i tum, medan det för resten av världen är i centimeter.
- För inomhusbruk.


Keywords:
  1. Moskékonst
  2. Islamisk Arkitektur
  3. Scenisk Religiös Poster
  4. Inramat Moskétryck
  5. Kulturell Väggkonst
  6. Andlig Dekor
  7. Arkitektonisk Fotografi
  8. Landskap med Moské
  9. Fredfull Frizon Konst
  10. Religiöst Landmärke Poster
  11. Världskulturer Dekor
  12. Traditionell Islamisk Konst
  13. Seren Moské Scen
  14. Handgjord Inramad Konst
  15. Premium Väggkonst

Objektnr 628790478

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 17:03

Majestätisk Moské Inramad Poster, Islamisk Arkitektur Tavla 60x80cm

Pris

1 299 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?