Beskrivning

Tidningen Femina från 1958.

Reportage: Femina har fått komma hem till Ellen Rasch och hennes make, direktör Bo Lindqvist. Nu visar de upp sitt hem för oss. Ellen Rasch är dansare och ballerina. De bor i en vacker våning på Norr Mälarstrand. Se så färgglatt de inreder!

Reportage: Gunnel Jervant är gymnastikdirektör och känd från sina program om gymnastik i radio. Nu ger hon en intervju till Femina. Hon bor i Uppsala och hon tar emot tidningens reporter där. Hon har en tolvårig son som heter Ulf Jervant. Han är på bild.

Reportage: Eva Henning i stor intervju. På bild ser vi henne leka tillsammans med sonen Peder Maurstad och maken Toralv Maurstad. Efter att ha bott i trånga lägenheter har paret äntligen skaffat en rymlig villa! Eva Henning är skådespelare.'

Reportage: Wilhelm Kåge intervjuas. Han är keramiker och konstnär. Han berättar om barndomen och sitt liv just nu.

Reportage: Tunnbröd är viktig i Norrland. Femina skriver om det fantastiska brödet och alla seder och traditioner som det är förknippat med.

Artikel En ny danskväll har invigts på Motala Stadshotell. På bild ser vi eldsjälarna bakom tillställningen: Thore Pettersson, Barbro Kollberg, Folke Hildestrand och Åke Hildestrand. Barbro Kollberg har förresten blivit mamma igen, skriver tidningen. De ägde tidigare en stuga vid stranden i Varamon.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 620384354

Visningar 133

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 31 1958 Eva Henning, Wilhelm Kåge, Ellen Rasch, Gunnel Jervant, tunnbröd

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?