Beskrivning

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Femina har träffat Helge Wulff. Han är professor baserad i Malmö och en av våra främsta experter på hjärtoperationer. Man följer Helge Wulff under en arbetsdag och fascineras av den moderna hjärt- och lungmaskin som finns på sjukhuset. Det har skett enorma framsteg de senaste åren när det gäller hjärtoperationer.

Reportage: Femina har intervjuat paret Kurt Rockström och hans fru Maj-Karin Rockström. De bor i Norrköping. Kurt Rockström är kemist på Rockströms Fabriker AB. Nu berättar de hur de träffades när de var unga 1927 och om hur kärleksförhållandet har böljat fram och tillbaka sedan dess. De befann sig på Åby dansbana.

Reportage: Femina har varit hemma hos Birgitta Hegardh. Hon är hemkonsulent i Halmstad. Så ser det ut i de olika rummen.

Reportage: Femina har också varit hemma hos Karin Danielsson. Hon är rektor vid Plönninge lanthushållsskola norr om Halmstad. Titta så fint hon har inrett!

Reportage: Femina har besökt några danska gemytliga krogar och tagit färgbilder på interiörerna samt undersökt maten. Bilder från Jaegerhytten vid Sälsjö nära Birkeröd. Mariannelund kro. Slottskelderen vid Fortrunststrade 4 nära Gammeltorv. Sölleröd kro

Reportage: Att möta våren i Paris, finns det något ljuvligare? Femina har gjort det.

Artikel: Ann-Mari Gyllenspetz har flytt från sitt tidigare äktenskap med Ove Tjernberg och i stället bildat familj med konstnär Jörgen Fogelquist. Sonen heter Jonas Tjernberg och vi ser dem på bild.
Artikel: Författaren Bo Carpelan har fått en bestseller i Finland. På bild ser vi honom och hans son Anders Carpelan.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 623623636

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 8 1960 Helge Wulff, Kurt Rockström, Birgitta Hegardh, Anders Carpelan

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?