Beskrivning

Tidningen Femina från 1960.

Reportage: Operasångare Sigurd Björling firar 25 år på scenen. Femina träffar honom.

Reportage: Femina har utlyst en tävling om det vackraste uterummet i Sverige. Nu presenteras kandidaterna. Vi får se uterum som tillhör: Olov Wiholm i Enskede. Gösta Malmqvist, läkare i Ingelstad. Inga-Louise Lindgren med maken Jörgen Lindgren i Lerum. Han är konstnär. Elise Björk i Danderyd. Gösta Nilsson i Helsingborg. Carl Nilsson i Tylösand. Edna Håkansson i Everöd. Lars-Olov Frisell i Östhammar. Ragnar Eriksson i Norrahammar. Sten Ekström i Högdalen.

Reportage: Femina har följt med polisen i Malmö på nattpatrullering. Ute på stan hittade man en ensam liten pojke, på Lundavägen. Han gick där alldeles själv. I reportaget skildras det hur polisen omhändertar ensamma barn på natten i Malmö.

Reportage: Stina Holmberg omskolar sig till kosmetolog. Många höjer ögonbrynen åt detta eftersom de tycker att hon är alldeles för gammal för att sätta sig i skolbänken. Tidningen har träffat Stina Holmberg. På bild ser vi även sönerna Per-Olof Holmberg och Hans Holmberg. Stina Holmberg är ensamstående mamma. Hur sjutton ska hon hinna med allt? Maken var elektriker och han avled 1957. Efter att ha bott i Skåne bor nu familjen i Stockholm.

Reportage: Vill du sy en docka som föreställer en svart afrikan? Femina visar hur du gör om du vill skapa en sådan docka.

Reportage: Femina har besökt Polen. Där träffade man ungdomar för att höra hur de ser på landets framtid, nu efter kriget och medan man bygger socialismen. Här är deras tankar.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektsnr 626776982

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 6 1960 Sigurd Björling, Stina Holmberg, Lars-Olov Frisell, Olov Wiholm

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?