Beskrivning

Tidningen Femina från 1968.

Reportage: Sven Wistrand är arkitekt. Nu får Femina komma in i hans sommarbostad i Roslagen. Bilder på de olika rummen.

Reportage: I Italien har en semesterby byggts upp som kallas för La Serra. Här kan svenskar leva precis som hemma, fast med härligt klimat. Det här är en bra destination för dig som vill slippa allt det utländska och leva precis som hemma, fast med bättre väder! På bild ser vi Olof Olsson och Signe Olsson från Kalix. De lagar svensk mat i köket. Området är inhägnat eftersom man är rädda för att det ska komma gigolos in i området annars. På bild ser vi även Pelle Ahrnstedt. Till vardags arbetar han på Expressen men nu njuter han av La Serra tillsammans med familjen. Hustrun heter Sissi Ahrnstedt och dottern Pernilla Ahrnstedt.

Reportage: Femina har rest till Kuba. Här skildras de nya bostadsområden som byggs för fattiga människor efter revolutionen och vardagslivet bland de människor som revolutionen har hjälpt.

Reportage: Gerda Sällstrand och hennes make Gunnar Sällstrand har rest till Rumänien för att ta reda på varför människor blir så gamla där.

Artikel: Tecknare Göte Göransson och hans fästmö Nan Lindeberg är på bild. Hon är sångerska. Nu berättar Femina om en dråplig sak som hände när Göte Göransson fick ett brev.

Annons: Helsida: Tuborg öl.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 631862606

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 28 1968 Gerda Sällstrand, Pelle Ahrnstedt, Sven Wistrand, Nan Lindeberg

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?