Beskrivning

Påslakan med örngott från IKEA. Vitt bomull med mönster av orangea rundlar. Vuxenstorlek. Fint skick & nytvättat.

Samfraktar gärna så se mina övriga auktioner.

Betalning sker till Traderas betalningsalternativ inom 3 dagar om det inte finns ett bud till redan inom samfraktstiden på 3 dagar. Då inväntas det & fraktpriset ändras på Traderas Köp-sida. Som köpare av mina annonser har du också godkänt & bundit dig till att betala ditt vunna objekt & fraktavgift som angivits av mig.

Jag packar väl så jag ansvarar inte för fraktbolagens eventuella slarv om din försändelse kommer bort eller går sönder/skadas efter att jag lämnat in den till transporthanteringen.

Ångerrätt:
Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Köparen står då för fraktkostnaden vid retur och återbetalning av auktionskostnaden sker via Swish inom 14 dagar efter meddelat nummer.
Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten & återbetalning sker därför inte utan varorna säljs om igen.

Ev vita fläckar är blänk ifrån kameran. Skulle något vara spräckt eller naggat så anges det. Glasyrmissar, färgskav, krackeleringar, besticksrepor, fläckar & dyl kan naturligtvis finnas då allt jag säljer är begagnat och oftast är semiantikt & i använt bruksskick. Jag försöker alltid kontrollera allt noga men även jag kan missa något. Eventuella etiketter som syns på foton är mina egna anteckningar & tas bort innan leverans. Detta gäller naturligtvis inte tillverkningsetiketter.

Avhämtning undanber jag mig då jag ej har tid med detta.

Har du frågor angående varan eller övriga frågor får du gärna höra av dig via meddelande här på Tradera. Jag svarar så gott jag kan men då detta är en fritidssysselsättning för mig så sitter jag inte vid datorn varje dag.

Objektsnr 630922846

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 20:59

Påslakan & Örngott IKEA vitt orange retro vintage (836)

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Slutar om

SollidensRetro1

Hedemora, Sverige

4.9

SollidensRetro1

Verifierad

Toppsäljare

2 716 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?