Beskrivning

4 Mattallrikar som är stark och hållbar, okrossbar, BPA-fri, lämplig för matskålar för barnsnacks, pommes, frukt, sallader, nötter, godis, torkade frukter. Välj hållbara tallrikar som är miljövänliga och hälsosamma. Stapeldesignen gör dem utrymmesbesparande och praktisk för din middag och andra aktiviteter.

Denna portionskontrollplatta är uppdelad i 3 markerade sektioner för 50 % grönsaker, 25 % protein och 25 % kolhydrater, portionsplattor är lätt att kontrollera matportioner och håller oss hälsosam, perfekt balanserad kost.

Tål diskmaskin, frys, mikrovågsugn; besticksetet tål höga temperaturer, är lätt, lätt att bära, lätt att ordna tallrik för grönsaker, socker, måltider osv. Porslinet är mycket lätt, varje tallrik endast 110 g, lämplig för alla i familjen.

Obrytbara set med picknickplattor lämpliga för fitness-vänner, barn, vuxna, äldre människor som vill upprätthålla en balanserad hälsosam kost. Trevlig tallrik är ett bra val för att dela det dagliga livet i video-sociala programvara. Bästa presenten till julfest, inomhus och utomhus, skola, picknick, låt oss njuta av ett liv tillsammans!

Objektsnr 629619064

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 18:51

4 Mattallrikar 3 delar lätta plasttallrikar okrossbara, BPA-fri mattallrik

Såld för

50 kr
Annonsen är avslutad

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?