Beskrivning

Ny och aldrig använd.
Hundbädd ca 55x40cm med avtagbart överdrag, tvättbar, storlek S

BedDog Hundsäng LUPI - Bekväm sovplats för hundar mysig, färgglad design. Hundbädden är tillverkad i EU enligt tysk kvalitetsstandard och kommer att bli den nya favoritplatsen för din fyrbenta pälsvän. Hundkorgen ger tillräckligt med utrymme för att sova och koppla av för små och stora hundar. Tack vare det föroreningsfria, högkvalitativa nylontyget (Cordura/Oxford) med gosig mikrofiber och kroppsstödjande skumflingfyllningen ger perfekt liggkomfort. Till skillnad från bomull eller fleece undviks samtidigt klumpbildning. Det formstabila materialet skyddar leder och ryggrad. Den stabila, höga kanten ger också allsidig komfort och säkerhet för din fyrbenta vän.

Lättskött husdjurskorg

Via dragkedjan är överdraget avtagbart och tvättbart vid 30° (tvättnät rekommenderas). Den slitstarka ytan kan också dammsugas eller torkas däremellan, vilket garanterar hygien.

Sängen består av ett överdrag och fem innerkuddar och måste täckas före användning,

Kudden tar 2–3 dagar för att uppnå den slutliga formen, men kan utforskas och användas direkt av din älskling. Observera noga instruktionerna och länken till monteringsvideon i instruktionerna!

Oavsett om det är en sovplats för husdjur i huset eller en gosig nisch i trädgården - vår mångsidiga hundsoffa erbjuder ditt husdjur en hållbar, robust plats att dra sig tillbaka och förblir dimensionellt stabil även efter långvarig användning. Det hållbara nylonmaterialet (Cordura/Oxford) på utsidan är också vattenavvisande och har ökat repmotstånd.

Objektsnr 628668849

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 19:28

(NY) Hundbädd ca 55x40cm Tvättbar / Hunddyna / Hundsäng * Bädd hundar katter

Såld för

99 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?