Beskrivning

[HIGH DENSITY ÄGGHÅRDSKUM]: Hundbädden använder äggburarskum, som kan hjälpa till att fördela ditt husdjurs vikt jämnt för att minimera tryckpunkter på ben och leder för dina fyrbenta vänner. Idealisk för äldre och artritiska husdjur.

[KYLNING & VARM SÄNG]: Den ortopediska hundsängens avtagbara ytterhölje har två olika sidor - varm och svalkande - ultramjuk plyschtop som är varm på vintern, oxfordtygsunderdel som är sval på sommaren.

[MÅNGSIDIG ANVÄNDNING]: Den ortopediska hundmattan kan användas för en upphöjd hundsäng, låda, bår och husdjurshus. Den 3" höga madrassliknande hundsängen i skum ligger inte platt på golvet, vilket är perfekt för dina husdjur att sova i och tillräckligt rymligt för att de ska kunna sträcka ut sig.

[LÄTTSKÖTSEL]: Det avtagbara locket med dragkedja kan kastas in i tvättmaskinen för enkel rengöring. Djursängen kommer att komprimeras under transport, vi rekommenderar att den lämnas i bästa skick i 52 timmar.

[Halkfritt]: Den halkfria designen förhindrar att husdjursmattan glider och skapar ett säkert sovtillstånd. Den vattentäta oxford-tygets botten skyddar äggkartongskummet från smuts.

Mått: 76cm x 51cm x 8cm.

Objektsnr 628595038

Visningar 85

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 15:46

Hundebett für große Hunde, Hundematratze in orthopädischer Form und Kissenmatte

Pris

349 kr

Slutar om

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?