Beskrivning

Smarta LED Strip-ljus kommer att förfina ditt varma hem

Anpassa dina favoritfärger och stil lägen efter dina preferenser för vart och ett av dina rum. Detta kit ger tillräckligt med längd för att lysa upp ett helt rum. Styrs av APP, av kontroller, av fjärrkontroll, skapa ditt smarta färgglada hem just nu.

Applikation i olika scenarier


TV-bakgrundsbelysning - Idealiskt val för TV-bakgrundsbelysning; KTV Mood Light - Idealisk för stämnings belysning av KTV, nöjesparker, teater och flyg kabiner; Bar Light - Används ofta i hotell, klubb, bar, köpcentrum, kasino, kafé, restaurang belysning och inredning; Heminredning - Perfekt för vardagsrum, sovrum, kök, matsal, hall, trappa och mer.

Tri Sättnings Anpassad gör-det-själv

Gör-det-själv-färger: Välj färg från 160 000 färger och lägg till den på APP-sidan för mer bekväm användning i framtiden. Gör-det-själv-läge: I APP - Anpassad sida, välj den färg du gillar och lägg sedan till motsvarande lägesändring för att passa behoven i olika scenarier. Gör själv längd: Klipp fritt den längd du vill ha efter dina behov. Den kan skäras mellan var tredje pärla. Paketet är utrustat med kompletta kontakter.

Musik och mikrofonläge


Fantastiskt musik läge, med en inbyggd högkänslig mikrofon, vänd till musik läget, ljuset hoppar med musikens takter. Byt till mikrofonläge på telefon Appen, du kan sjunga eller spela musikinstrument, lampor följer med omgivnings ljudet. Det kan skapa en romantisk, vacker, intressant, magisk atmosfär för din fest. Detta kommer att göra din fest tid minnesvärd. Njut av din fest show med miljontals färger.

Timing funktion


Du kan uppleva timing funktionen, förinställda lämplig tid och lämplig färg för att få den att slås på eller av automatiskt. Schemalägg din ljus remsa att slås på eller av vid en viss tidpunkt. Vakna upp till livfulla färger. Låt dina lampor dämpas eller stängas av automatiskt under film tid för att skapa rätt atmosfär. Var den ljusa väckarklockan, som eliminerar din eller ditt barns rädsla för mörkret, och du vaknar i romantisk belysning varje morgon.

Våra Produkter är alltid NY.

Objektnr 631724794

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 13:36

RGB Led Strip Light Bluetooth App 3 m

Såld för

50 kr
Annonsen är avslutad

MD.Storet

Hultsfred, Sverige

4.9

MD.Storet

Verifierad

Toppsäljare

183 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?