Beskrivning

HT-77E USB High-Speed Connector för Bärbara och Stationära Datorer

Snabb USB-anslutning
Njut av blixtsnabba dataöverföringshastigheter med det USB 3.0-gränssnittet, vilket gör filöverföringar och synkronisering enkla och smidiga.

Mångsidiga Anslutningar
Med tre USB-portar och en USB Type-C-port gör denna dockningsstation det enkelt att ansluta flera enheter, inklusive bärbara datorer, stationära datorer, USB-diskar, musar, tangentbord och mer.

Mobil Dockningsstation
Ta med dig ditt arbete på språng med denna mobila dockningsstation, vilket gör det enkelt att ansluta din bärbara dator eller andra enheter till en stationär dator eller andra enheter.

Kompakt Design
Den kompakta designen på denna dockningsstation gör det enkelt att placera på ditt skrivbord eller i din väska, vilket gör den perfekt för resor eller arbete på distans.

Specifikationer
- Produktens namn: HT-77E USB High-Speed Connector
- Funktion: Tre USB-portar och en USB Type-C-port för anslutning av flera enheter inklusive bärbara datorer, stationära datorer, USB-diskar, musar, tangentbord och mer.
- USB 3.0 Standard: Ger snabbare dataöverföringshastigheter jämfört med USB 2.0 och är kompatibel med nyare enheter.
- Mobil dockningsstation: Perfekt för användare på språng som behöver ansluta sin bärbara dator eller mobila enhet till en stationär dator eller USB-disk.
- Höghastighets USB-anslutning: Upplev blixtsnabba dataöverföringshastigheter med USB 3.0-teknik.
- Kompakt och portabel design: Ta med dig ditt arbete var som helst med denna mobila dockningsstation, perfekt för resor eller arbete på distans.
- Optimerad datakonvertering: Upplev sömlös datakonvertering med denna optimerade datakonverter, vilket garanterar noggranna och pålitliga resultat.

Objektsnr 630475415

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 14:23

HT-77E USB High-Speed Connector för Bärbara och Stationära Datorer

Pris

79 kr

Morteza121

Ljungby, Sverige

4.9

Morteza121

Verifierad

59 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?