Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Pirates of the Caribbean - 4 Movie Collection (5-disc)

Samlingsbox innehållande "Pirates of the Caribbean" 1-4.

Begagnad Bluray film i bra skick...

PIRATES OF THE CARIBBEAN - SVARTA PÄRLANS FÖRBANNELSE:
Den fruktade sjörövaren Barbossa (Geoffrey Rush) kidnappar den vackra guvernörsdottern Elizabeth (Keira Knightley). Hennes vän och hemlige beundrare Will (Orlando Bloom) bestämmer sig för att försöka rädda henne. Men för att komma iväg på sin räddningsaktion tvingas Will ta hjälp av den ökände piraten Jack Sparrow (Johnny Depp), som också har en gås oplockad med Barbossa. Vad Will inte vet är att det vilar en förbannelse över Barbossa och hans sjörövare. En förbannelse som måste hävas innan de kan besegras…

PIRATES OF THE CARIBBEAN - DÖD MANS KISTA:
Den charmige piratkaptenen Jack Sparrow (Johnny Depp) är tillbaka i ett storslaget filmäventyr fyllt av nonstop action, djävulsk pirathumor, havsmonster och kuslig svart magi. Den här gången har Jack en blodskuld att betala till den legendariske Davy Jones, de sju havens spöklike härskare – men den alltid lika sluge Jack tänker inte ge sig utan strid. Under resans gång kastas den stilige Will Turner (Orlando Bloom) och den vackra Elizabeth (Keira Knightley) in i en strömvirvel av missöden tillsammans med Jack i jakten på den mytomspunna död mans kista, som är det enda som kan rädda honom från evig förbannelse!

PIRATES OF THE CARIBBEAN - VID VÄRLDENS ÄNDE:
Kapten Jack Sparrow, som sitter fången i piraternas dödsrike, är den siste av de nio piratlorderna vid Brethen Court som måste samlas för att utkämpa ett sista slag för att försvara piraternas frihet. Men först måste han hittas och räddas.

PIRATES OF THE CARIBBEAN – I FRÄMMANDE FARVATTEN:
Disney och producenten Jerry Bruckheimer har återigen skapat ett storslaget äventyr fyllt av humor och action, som blivit Pirates-filmernas signum. Johnny Depp är tillbaka som kapten Jack Sparrow i PIRATES OF THE CARIBBEAN: I FRÄMMANDE FARVATTEN. En berättelse om sanning, svek, ungdom, död – och sjöjungfrur! Jacks vägar korsas av en kvinna han mött tidigare (Penélope Cruz) och får svårt att avgöra om det uppstår kärlek, eller om hon är en skoningslös bedragare, som utnyttjar honom för att hitta den mytomspunna Ungdomens Källa. Han tvingas ombord på den fruktade piraten Svartskäggs (Ian McShane) skepp och vet snart inte vem som är farligast – Svartskägg eller kvinnan från hans förflutna. Regissören Rob Marshall har inte sparat på krutet när han skapat de magnifika stridsscenerna, mystiken och den slagfärdiga humorn. En skattkista med bonusmaterial följer med på den äventyrliga resan, som du aldrig kommer att vilja ska ta slut.

Skådespelare: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Mackenzie Crook, Kevin McNally, Bill Nighy, Stellan Skarsgard, Naomie Harris, Jonathan Pryce, Tom Hollander, Chow Yun-Fat, Martin Klebba, Greg Ellis, Ian McShane, Penélope Cruz, Astrid Berges-Frisbey, Geoffrey Rush, Sam Claflin, Stephen Graham

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 590552352

Visningar 220

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pirates of the Caribbean - 4 Movie Collection (5-disc) (Beg)

Pris

149 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 309 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?