Beskrivning

Presentkort hos Happy-day.se för upplevelsen "Floating" som finns tillgänglig i dessa städer: Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Norrköping, Karlshamn.
Kan skickas digitalt eller via post.

"Upplev total avkoppling när du flyter tyngdlöst i en floatingtank
Du har inte upplevt fullständig avslappning innan du har upplevt floating. Du flyter stilla i saltvatten utan störande påverkan av ljud eller ljus. När du kliver upp ur tanken kan du känna hur stressen runnit av dig och är kvar i vattnet.

- Kroppstempererat saltvatten för maximal njutning
- Känn dig viktlös i det saltstarka vattnet
- Upplev hur energi och kraft stärkts när du kliver upp ur tanken

Om upplevelsen - Floating:
För att uppnå känslan av total tyngdlöshet, avslappning och stillhet, är Floating det bästa alternativet. Här får du uppleva fullkomlig lugn och ro i ett avslappnande saltbad under ca 50 minuter. Du går in ensam i tanken och lägger dig på rygg i saltbadet. Sedan är det bara att slappna av och känna hur tyngdlösheten tar över.

Det 34,8 grader varma vattnet tillsammans med din kroppstemperatur gör att du kommer känna dig tyngdlös, vilket kommer resultera i att du blir ett med miljön och släpper alla spänningar i din kropp. Känslan är obeskrivlig.

Metoden kommer från NASA och har bevisad effekt mot stress då det utlöser kroppens avslappningsrespons. Det är även bevisat att 45 minuters flytande tillstånd i saltbad kan motsvara 6 timmars sömn. Detta är en obeskrivlig känsla av avkoppling och lugn, någonting för dig som känner att du behöver varva ner i din annars så fartfyllda vardag.

Så njuta av den ultimata återhämtande spa-upplevelsen, där hundratals kilo Epsom-salt upplöst i vatten låter dig flyta utan ansträngning och skapar den mest lyxiga tyngdlöshet du kan föreställa dig."

Objektsnr 628485195

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 14:04

Presentkort / Värdebevis, Floating 45 min, Värde 649 kr

Slutpris

|

300 kr

Auktionen är avslutad

Skräpvänlig vann auktionen

rabazrubuz

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

283 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?