Beskrivning

Loelle Moroccan Rhassoul Clay är en naturligt vårdande lera från Atlasbergen i Marocko.
Leran kan användas som djuprengörande ansiktsmask eller en rengörande hårkur som gör ditt hår välmående, glansigt och ökar volymen.
Rhassoullera absorberar orenheter och rengör på djupet, har porsammandragande egenskaper samtidigt som den tillför välgörande mineraler och spårämnen som kisel, magnesium, kalium och kalcium.
Passar alla hud- och hårtyper.
Användning:
Rhassoulleran kommer i form av ett pulver som du själv blandar, med vatten eller rosenvatten, till en önskad mängd lera.
Tillsätt några droppar arganolja om du vill och applicera på ansikte och kropp och avlägsna när du önskar med varmt vatten.
För ansiktsmask blandar du 2 matskedar lerpulver med 1-2 matskedar vatten.
Använd lite mer vatten om du ska göra en hårkur och tänk på att inte låta leran torka i håret under verkningstiden - spraya med rosenvatten eller vanligt vatten under tiden leran sitter i håret och skölj sedan ut med varmt vatten.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 609165198

Visningar 276

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Loelle Rhassoul Clay Atlas 50 g OANVÄND!

Pris

49 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 018 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?