Beskrivning

Ge området runt ögonen en glow-makeover med Wander Beautys ögonmasker som tagits fram för att ge huden en naturlig lyster. Maskerna har uppljusande och återfuktande egenskaper som gör att de motverkar svullnader, mörka ringar och fina linjer. Detta skapar ett piggare utseende och känsla.

Ögonmaskerna är berikade med ringblommeextrakt som minskar synlig svullnad medan camu camu-extrakt verkar för att göra mörka ringar mindre synliga. Huden ser ljusare och lättare ut än innan och tack vare hyaluronsyra ser fina linjer mindre framträdande ut. Denna ger huden djupgående fukt som motverkar torrhetslinjer för en mjukare och smidigare yta. Bladextrakt från aloe vera har en lugnande och lindrande effekt som ger en behaglig känsla som varar.

Maskerna skapar ett slätare, fulländat utseende som är förberett för applicering av makeup. De består av tre lager för att ge effektivare absorption av serumet så att huden får alla fördelar som den närande formulan har att erbjuda det känsliga området runt ögonen.

Passar alla hudtyper.
Cruelty free och lämplig för veganer.
Fri från nötter och syntetiska doftämnen.
Tillverkat i Korea.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 628284225

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 21:12

Wander beauty Baggageclaim gold eye mask HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

997 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?