Beskrivning

Högkvalitativ och mångsidig hår/skägg klippare. Den kommer med en uppsättning avancerade funktioner som gör den perfekt för professionellt bruk.

Denna hårklippare är utrustad med en kraftfull 5w motor som ger dig tillräckligt med kraft för att klippa igenom alla sorters hår, inklusive tjockt och grovt hår. Den har också en justerbar klipplängd från 0,8 mm till 2,0 mm, vilket ger dig möjlighet att skapa olika frisyrer och stilar.

Med sin trådlösa design kan du använda den här hårklipparen var som helst och när som helst utan att behöva bekymra dig för några irriterande kablar. Dess USB-plugin gör det också enkelt att ladda upp den snabbt och smidigt.

En av de främsta fördelarna med att använda denna hårklippare är dess 4D-teknologi. Detta innebär att den kan klippa hår i fyra olika riktningar, vilket ger dig en snabbare och mer effektiv klippupplevelse. Dess LED-skärm visar tydligt klipplängden och batteriets status.

Denna hårklippare uppfyller höga säkerhets- och kvalitetsstandarder. Den levereras också i en smidig och kompakt förpackning, perfekt för resor eller för att hålla den organiserad vid förvaring.

Denna professionella Hårtrimmer är en pålitlig och kraftfull hårklippare som ger dig möjlighet att skapa professionella frisyrer och stilar. Dess avancerade funktioner, trådlösa design och certifierade säkerhet gör den till ett bra val för både professionellt bruk och hemmabruk.

Objektsnr 630572366

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 16:28

LK-1922 4D Professionella Hårtrimmer/ skäggtrimmer

Utropspris

|0 Bud

600 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?