Beskrivning

Nytt oöppnade.

Smink paket, the balm the beauty crop Lottie icona nivea depend nagel läpp ögon lösögonfransar

***** Var vänlig och läs texten Innan du lägger bud, på så vis slipper vi missförstånd *****
Passa på och kika in på mina annonser då jag rensar allt från kläder, smink och hudvård. Det är inte alla produkter som kommer plomberade, men de är nya och oanvända om inget annat står i annonsen. Samfraktar givetvis. Jag tar ut emballage kostnad, detta är inräknat i frakten. Jag filmar/fotar alltid när jag postar så jag ansvarar inte för postens slarv!

Betalning ska ske inom 3 dagar.
Allt jag säljer är nytvättat och genomgånget. Givetvis kan jag missa något och är då väldigt glad om du kontaktar mig inne på tradera via meddelande. Här är det lättast att ta kontakt.

Jag skickar paketet så fort jag hinner,
Oftast inom 48 timmar men ibland dröjer det lite längre pga jobb, en öppen dialog är det enklaste sättet att lösa ev missförstånd. Buda inte om du inte tänkt fullfölja affären, jag tillämpar varken ångerrätt öppet köp.
Jag ersätter inte bortappat paket eller transportskadat gods. Du får själv stå för kostnaden om du vill att din vara skickas spårbart. Hör då av dig redan innan avslutad auktion.

Kolla gärna in mina andra auktioner. I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer inget mail från mig om du vinner 1 objekt. Det är endast vid samfrakt som jag kontaktar dig. Vid frågor eller funderingar kontakta mig inne på traderas meddelande fält. Jag önskar inga telefonsamtal eller sms efter att du fått mitt nr, all kontakt ber jag vänligen men bestämt skall ske här inne på tradera.

Lycka till och önskar du blir nöjd efter köp hos mig!

Objektsnr 631243364

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 13:58

Smink paket, the balm the beauty crop Lottie icona nivea depend nagel läpp ögon

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

illusi0n

STÖDE, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

2 063 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?