Beskrivning

Komplett set från Melanie Mills som ej finns att få tag på i Sverige. Köpt allt i UK för över 4000kr och säljer nu allt för mindre än halva priset.

Kan användas på kropp och ansikte!

Krämerna är återfuktande så de torkar inte ut huden och ger dig istället en magisk glow. Blanda och lek med färgerna som du vill eller använd de som de är.

Denna allt-i-ett ansikts- och kroppsskimmerlotion är en foundation och fuktighetskräm. " smälter in i din hud och lämnar en mjuk gyllene finish med massor av skimmer.

Kan användas som en upplysande primer, blandad med foundation, kroppssmink och bensmink. Denna skimmerlotion är den enda mångsidiga fuktkrämen med smink du någonsin kommer att behöva för ett felfritt, naturligt ansikte och kroppsglöd!

Shimmer :
Detta frostade lösa pudret är otroligt pigmenterad för att ge en ultimat glow till vilken del av kroppen som helst. Kan appliceras direkt på ögonen som en ögonskugga eller blandas med läppglans, nagellack, foundation, fuktidghetskräm eller även Duraline att lägga till en touch av magi till ens makeup. kan kombineras fritt.

Om sprayen:
Denna vattentäta spray låser in ansikts- och kroppssmink för att hålla hela dagen eller natten tills den tvättas av. Lätt som luft, den ultrafina och viktlösa aerosolsprayen torkar på ett ögonblick. Infunderad med växter och en himmelsk lavendelessens, vår sminkspray är inte tung, blöt eller klibbig.

Den kan också användas för SPFX, tatueringsskydd och överföringar, och till och med för att låsa in hårfyllningsfibrer i hårbotten.

Allt skickas i ett paket, spårbart med Schenker!

__________________________________________________________

Alla köp är bindande! Ansvarar ej för fraktbolagets hantering.
Jag tar bild bevis så du ser att jag har skött mitt.
Ingen retur eller bytesrätt (oavsett anledning) då jag är en privatperson som rensar mitt hem i ett försök att bli mer av en minimalist. Jag försöker vara snabb men det är inte alltid jag kan vara det så om du önskar snabb leverans, skriv till mig! Annars skickas varan när jag har möjlighet!

Objektsnr 630133080

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 15:13

Ansikts- och kroppssmink från Hollywood. Melanie Mills komplett paket!

Pris

1 999 kr

Smoooch3

Sollentuna, Sverige

4.7

Verifierad

126 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?