Beskrivning

Description

Perfekt för boxning.

Med denna boksäck kan du starta alla typer av boxning, även aerobics. Du kan göra allt: stötar, krokar, versaler, sparkar. Denna stanspåse är också mycket lämplig för dem som bara vill koppla av och träna. Uppblåsbara sandsäckar är bra tränings- och träningsverktyg för barn och vuxna. Och den är tillräckligt hållbar för stansning och sparkning. Reparationsdynan ingår, vilket gör väskan lättskött.

Funktioner:

  • - Perfekt för boxning: Perfekt för att ta taekwondoträning. Den praktiska slagpåsen hjälper ditt barn att utveckla en vana att älska sport.
  • - Lätt och hållbar: Denna stanspåse är tillverkad av robust PVC-struktur som är läckagesäker. Designen gör den inte bara mer kompakt, utan återhämtar sig också smidigt vid stansning. Denna boksäck kan hjälpa dig att slappna av och lindra ömheten som orsakas av långa arbetstimmar. Lämplig för inomhus och utomhus spel. Vi ökar inte bara materialets tjocklek utan kräver också att fabriken blåser upp och testar varje produkt för att minska luftläckageshastigheten, så att du kan få en bättre produktupplevelse.
  • - Lämplig storlek: Denna 67 -tums bokpåse är lämplig för barn över 5 år. Väskan är säker och lätt att använda för barn. Den kan användas som en nybörjarslagsäck eller karate övningsväska.
  • - Enkel uppblåsning: Tillsätt först vatten eller sand till basen efter behov (den rekommenderade injektionsvolymen är större än 15 liter) och blåsa sedan upp toppen med en mun eller pump (exklusive pumpen). När den inte används kan den tömmas och vikas för förvaring.
  • - Kvalitetsstanspåse: Alla våra stanspåsar har testats säkert före leverans.

Specification:

  • Storlek: ca 160 cm
  • Bottom Diameter (approx) 65cm
  • Vikt: ca 850 g

Package List:

  • 1 x Uppblåsbar boxningssäck
.
####################################################################################

** Det pris som står på Tradera och ev.fraktavgift är slutpriset. Du behöver inte oroa dig för att behöva betala något extra.

** Är du inte nöjd erbjuder vi dig pengarna tillbaka. Vi ber er vänligast att kontakta oss innan ni eventuellt lämnar negativt omdöme, vår erfarenhet är att allting går att ordna bara vi får vetskap om eventuella problem. Vårt viktigaste mål är nöjda kunder

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Vi erbjuder Sverige returadress.
Innan du skickar varan i retur måste du skicka in följande information via mail: Namn, Ordernummer och ditt telefonnummer.
.
Ett krav är att varan ska vara obefintlig ändrat och returneras i originalförpackning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom (15) dagar från det att varan mottagen. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer, www.Konsumentverket.se.

Objektsnr 630418988

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 19:45

160cm Kid Inflatable water base punching bag Uppblåsbar Vattenbas boxningssäck

Utropspris

|0 Bud

280 kr

Slutar om

finshop.sverige

Spanga, Sverige

4.8

finshop.sverige

Företag

Toppsäljare

803 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?