Beskrivning

7-pack
Aayur Shakthi spikmatta med 225 lotusformade plastdiskar av högsta kvalite´. 9450 piggar, 42 piggar på varje disk. Designad för största möjliga välmående.

76x49cm

Aayur Shakthi spikmatta
Den här produkten härstammar från användandet av spikbäddar och spikförsedda sandaler som användes av Indiska Yogis som bodde i Himalaya och olika delar av forna Indien. Och även fortfarande i vissa delar av Indien. Mattan har 225 lotusformade plastdiskar av högsta kvalité. Med sammanlagt 9450 piggar, 42 piggar på varje disk. Den är designad på så sätt att du får ut största möjliga välmående från varje Aayur Shakthi matta. Denna matta hjälper till att frigöra ett hormon som skänker dig ett lugn på insidan. Dessa "må-bra" hormoner hjälper oss att känna oss lyckliga, avslappande och energifyllda och är ofta nämnda som kroppens egna "naturliga smärtlindrare".
Den lila färgen –djupets färg- representerar kreativitet och andlig medvetenhet.
Den gröna färgen ger en effekt av "Shanti" (stillhet), harmoni och inre balans
Kraften i den mänskliga kroppen, att läka de flesta sjukdomar av sig själv. Akupressur är en naturlig behandling. Effektiv sedan århundraden, långt innan den moderna medicinen uppfanns. Ayurveda är ett system av traditionell medicin hemma i den indiska subkontinenten och praktiseras i andra delar av världen som en form av alternativ medicin. I sanskrit består ordet Ayurveda av ord ayus, som betyder "liv", och veda betyder "i relation till kunskap" eller "vetenskap". Ayurveda har utvecklats under hela sin historia och Ayurveda förblir ett inflytelserik system för sjukvården i södra Asien. AAYUR SHAKTHI betyder Livslängd eller Långt liv och därför förbinder vi oss att förse våra kunder med produkter som är mycket lätta att använda och som stärker varje chans att förbättra sina liv på ett naturligt sätt.

Objektsnr 627707585

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 21:59

7-pack spikmattor

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?