Beskrivning

Löparskor Adios 8

Storlek 41 1/3

Adizero Adios 8 är Adidas klassiska racersko som behållit sin traditionella minimalistiska form men är uppdaterad med de senaste materialen och teknologierna för att göra dig snabbare än någonsin på dina tempopass och tävlingar.

Skon är lättare än någonsin, mycket tack vare en ultralätt och minimalistisk ovandel och det nya otroligt responsiva mellansulematerialet Lightstrike Pro under framfoten. Den bakre delen av mellansulan består av Lightstrike 2.0 som är ett lite fastare material, tillsammans ger den här blandningen av material en otroligt fin kontroll med underlaget och en naturlig övergång som driver dig framåt. Utöver Lightstrike Pro-materialen finns även lite styvare TorsionRods i mellansulan. Det är en lätt platta som både stabiliserar skon och hjälper dig framåt i frånskjutsfasen.

Den tunna, smidiga och nästan transparanta ovandelen smiter som vanligt åt skönt runt foten men en stor förändring är lite mer plats över framfoten, något som är skönt för att tårna ska få mer plats men geometrin stabiliserar även framfoten vid frånskjutet. Ovandelen är tillverkad av en rad återvunna material och innehåller minst 50 procent återvunnet material.

Yttersulan är gjord i slitstarkt Continetal™-gummi som är svårslaget när det gäller grepp på både blöta och torra underlag. Detta i kombination med den relativt låga höjden på skon gör att du får en otroligt fin markkontaktkänsla och kontroll när det blir snabba kurvor och ojämnt underlag. Nypris butik 1549kr

Objektnr 633589134

Visningar 120

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 13:29

Adidas Adizero Adios 8

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Slutar om

Anna.Anna.L

Enskede, Sverige

Verifierad

28 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?