Beskrivning

Silver Örhängen med stenar.

Peridot som även heter olivin eller krysolit är en bärare av balans och harmoni mellan hjärtat och den personliga kraften. Den stödjer dig att sammanlänka ditt hjärtas röst och din personliga kraft och vilja.

Ametist stöder dig att släppa taget om oro och negativa känslor. Du kan bära den som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist öppnar ditt sinne för inre stillhet, intuition, höga medvetandetillstånd och meditation. Använd den i andliga ceremonier, vid healing eller i situationer när du vill tillkalla det högsta inom dig.

Labradorit anses vara en magisk sten som skyddar auran och stärker självförtroendet och intuitionen. En bra sten för dig som är lite blyg eller inte alltid vågar ta för dig. Labradorit låter dig se möjligheterna och fånga dom. Sägs ta fram det bästa hos människor och lära dom att vara sanna mot sig själva.

Bilderna är en del av beskrivning, finns det någon skada kommer det att finnas en tydlig bild på det. Så kika igenom alla :) Hör av dig om du har några frågor.

Skulle det vara något problem med varan när den kommer fram, hör av dig så löser vi det på bästa sätt :)

Samfraktar alla annonser.

Lycka till med budandet! <3

Objektnr 631654383

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 21:10

Sten Örhängen, silver. Peridot Ametist Labradorit. Ädelsten. Silverörhängen. 925

Slutpris

|

180 kr

Auktionen är avslutad

peak27 vann auktionen

Simson.00

Göteborg, Sverige

5.0

Simson.00

Verifierad

Toppsäljare

4 108 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?