Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

vindkraftsgenerator,

En 12V 400W cirka 3-fiberbladig vindturbingeneratorsats med laddningsregulator.

Högkvalitativa blad och trefasiga permanentmagnetmotorer antas, med låg startvindhastighet, låg vibration och lågt ljud, vilket kan förbättra utnyttjandegraden av vindenergi och årlig kraftproduktion.

Det är ett bra val för hemmabruk, övervakningsanvändning, marint/marinanvändning och mer.

- Högkvalitativt blad

- Kraftfull prestanda

- kompakt och fast

-Enkel installation

huvuddrag:

- Kvalitetskonstruktion,
Bladet är tillverkat av förstärkt glasfiber, vilket optimerar strukturen och den aerodynamiska formen, reducerar effektivt vridmomentmotståndet och säkerställer stabilitet.

- utmärkt design,
Vindkraftverket är designat med kopparslingor, högkvalitativ aluminiumlegering och rostfria stålkomponenter, som har bra oxidationsbeständighet och korrosionsbeständighet under alla tuffa förhållanden.

- Kraftfull prestanda,
Motorn antar en unik magnetisk kretsdesign, med låg startvindhastighet och litet startmoment. Det kan säkerställa vindkraftens startförmåga.

- utmärkt värmebeständighet,
Vindturbiner har egenskaperna för hög kraftgenereringseffektivitet, vindstart, korrosionsbeständighet, vattentät och så vidare. Dubbellager fast, små vibrationer och lågt ljud.

- lätt att installera,
Vindkraftverket använder en enkel DIY-installationsmetod och materialen är lättillgängliga. Den kan användas i kombination med solpaneler.

-Brett utbud av applikationer,
Det är ett idealiskt strömförsörjningssystem för detaljhandelskunder, postkontor, väderstationer, kommunikationsbasstationer, motorvägar, natursköna platser och andra platser. Perfekt för att ladda batterier på din båt, lusthus, stuga eller husbil.

Produktspecifikationer:

-Vindturbin:

Märkeffekt: 400W

Startvindhastighet: 2,5 m/s (8'/s)

Nominell vindhastighet: 12 m/s (35'/s)

Antal blad: 3

Vindbladsmaterial: PBT

Nominell hastighet: 800 r/min[RPM]

Torndiameter: >80 mm (3,2")

Tornhöjd: 4,5 m-10 m (15-33')

Batterikapacitet: 200AH-400AH

Certifiering: CE, RoHS, ISO9001

Varustorlek: bladlängd - 61 cm, flygkroppslängd - 65 cm, rotordiameter - 10 cm

- Styrenhet:

Batteriets märkspänning: DC12V

Märkturbineffekt: 400W

Bromsspänning: 14,5V

Turboåtervinningsspänning: 13,2V

Maximal urladdningsström: 20A

Statisk effekt: 15mA

Arbetstemperatur: -35~+75 ?

Neutralt brottskydd: IP67

Paket innehåll:

1 x vindturbin

1 x styrenhet

1 x noskon

1 x ställskruv och mutter

3 x blad

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt blad: Bladmaterialet är tillverkat av höghållfast plast plus 30% kolfiberelement och anti-ultravioletta korrosionsskyddsmaterial för syntetisk formsprutning. Samtidigt är de snygga spiralbladen också aerodynamiskt utformade för att få rotorn att gå smidigt, pålitligt och tyst.

-Utmärkt prestanda: Genom att anta trefas AC PMG-design har turbogeneratorn lågt vridmoment, högeffektsspårande intelligent mikroprocessor, som effektivt kan reglera ström och spänning. Det förbättrar vindenergiutnyttjandet och den årliga elproduktionen.

-Kompakt och fast: dubbla lager, stabilare fläktrörelse, mindre vibrationer och lägre ljud. Dess kompakta form har den lägsta startvindhastigheten och en större frontyta, vilket gör att den kan generera elektricitet vid lägre vindhastigheter.

-Enkel installation: Allt du behöver för installationen ingår. Humaniserad och bekväm flänsdesign, lätt att installera och underhålla. Gör-det-själv-installationsmetoder finns tillgängliga för alla material. Den kan användas i kombination med solpaneler.

-Multifunktionell användning: Det är ett idealiskt strömförsörjningssystem för utspridda hushåll, postkontor, väderstationer, kommunikationsbasstationer, motorvägar, natursköna platser och andra platser. Den är idealisk för fritidssektorn, känd för att ladda batterier på båtar, lusthus, stugor eller husbilar.

Objektsnr 569141826

Visningar 1 879

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

400W 3 blad hem bärbar vindkraftsgenerator med laddningskontroll,lättinstallerat

Pris

2 169 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?