Beskrivning

Produktbeskrivning:

En lanternformad vit 5-bladig vindturbingenerator med en effekt på 600W.

Produkten använder högkvalitativa blad och trefas permanentmagnetmotor, som har egenskaperna för låg startvindhastighet, små vibrationer och lågt ljud, vilket kan förbättra utnyttjandegraden av vindenergi och den årliga kraftproduktionen.

Det är ett bra val för hemmabruk, övervakningsanvändning, marint/marinanvändning och mer.

- Högkvalitativa blad

- utmärkt generator

- kompakt och fast

-Enkel installation

Huvuddrag:

- Nylonblad av hög kvalitet,
Vindturbiner är konstruerade med förstärkta nylonfiberblad för hållbarhet, korrosionsbeständighet och vindtät tillförlitlighet. Snygg lyktaform ger flexibilitet och stabilitet.

- låg starthastighet,
Denna lanternvindturbin samlar upp turbulent luftflöde runt byggnader och andra strukturer. Turbinen är lätt i storlek, kompakt till formen och har egenskaperna för låg startvindhastighet. Det stora lovartade området gör att den kan generera elektricitet vid låga vindhastigheter.

- Magnetisk levitationsmotor,
Vindkraftverket använder en enfas permanentmagnet AC synkron generator. Den unika magnetkretsdesignen gör startmomentet mycket litet, vilket effektivt garanterar vindkraftens startförmåga.

- enkel installation,
Den vertikala vindturbinen är sammankopplad med en båge, vilket är bekvämt och snabbt, och lämpar sig för stavar med en diameter på ø54 mm. Jämfört med flänsanslutning är ringanslutningen enklare, sparar mycket tid och undviker felaktig installation.

- perfekt prestanda,
Vindturbiner har egenskaperna för hög kraftgenereringseffektivitet, vindstart, korrosionsbeständighet, vattentät och så vidare. Dubbellager fast, små vibrationer och lågt ljud.

-Brett utbud av applikationer,
Det är ett idealiskt strömförsörjningssystem för detaljhandelskunder, postkontor, väderstationer, kommunikationsbasstationer, motorvägar, natursköna platser och andra platser. Perfekt för att ladda batterier på din båt, lusthus, stuga eller husbil.

Produktspecifikationer:

Bladmaterial: Nylonfiber

Max effekt: 600W

Spänning: 12V DC

Startvindhastighet: 2 m/s (6,56 ft/s)

Nominell vindhastighet: 12 m/s (39 ft/s)

Överlevnadsvindhastighet: 45 m/s (147 ft/s)

Rotordiameter: 90 cm/2,95 fot

Rotorhöjd: 60 cm

Antal blad: 5 st

Bromsmetod: elektromagnetisk

Riktning: automatisk uppåtriktad

Generator: Trefas AC PMG

Paket innehåll:

1 x Lantern vindturbin

1 x produktmanual

Lägga märke till:

- Vissa partier av produkter har uppgraderat den externa styrenheten och placerat den inuti motorn.Om det inte finns någon styrenhet i paketet du fick betyder det att produkten är en uppgraderad inbyggd styrenhet.

-Produkten inkluderar inte installationslisten, du måste förbereda den själv.

Funktioner och detaljer:

-Arbetsprincip: Principen för vindturbinen av lanterntyp är att använda vinden för att driva väderkvarnens blad att rotera, och sedan öka rotationshastigheten genom hastighetsökningen för att driva generatorn för att generera elektricitet. Enligt den nuvarande väderkvarnsteknologin kan kraftgenereringen starta med en vindhastighet på cirka tre meter per sekund (graden av bris). Vindkraftsproduktionen blomstrar över hela världen eftersom det inte finns några bränsleproblem, ingen strålning och inga luftföroreningar.

- Högkvalitativt blad: Bladmaterialet är syntetiskt formsprutat med höghållfast förstärkt nylonfibermaterial. Samtidigt är de snygga spiralbladen också aerodynamiskt utformade för att få rotorn att gå smidigt, pålitligt och tyst.

-Utmärkt generator: Den antar trefas växelström permanent magnet generator design, med lågt vridmoment, hög effekt spårning intelligent mikroprocessor, som effektivt kan justera ström och spänning. Det förbättrar vindenergiutnyttjandet och den årliga elproduktionen. Den speciella rotordesignen ökar bladens rotationshastighet.

-Kompakt och fast: Dubbla lager används, och fläktrörelsen är mer stabil. Låg vibration, lågt ljud. Dess tredimensionella kompakta form har en låg startvindhastighet och en stor lovartad yta, vilket gör att den kan generera elektricitet vid låga vindhastigheter.

-Enkel installation: Denna vertikala vindgeneratorsats kommer med en intern kontroller och en monteringsring, vilket är bekvämare än flänsar och externa kontroller. Hoop-stil och inbyggd kontrollerdesign kommer att hålla dig från fel installation, vilket sparar mer tid och process.

- BREDA APPLIKATIONER: Idealisk för båtar, lusthus, stugor eller husbilar, såväl som gröna väderkvarnar, energitillskott för hem, företag och industrier, etc.

Objektsnr 629037379

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 19:14

600W 12V vindturbingenerator med laddningkontroll,låg starthastighet,brettanvänd

Pris

3 595 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?