Beskrivning

Golvvärmetermostat NRG-DM. Oanvänd, förpackningen öppnad endast för att fotografera innehållet.
Smart digital termostat för elektrisk golvvärme, utvecklad för att ge bästa möjliga komfort med lägsta energiförbrukning. Energisnål tack vare sin adaptiva funktion där termostaten själv beräknar när uppvärmningen ska starta för att uppnå önskad temperatur vid inställda tidpunkter i veckoschemat. Den anpassar sig också till rumsmiljön och golvets konstruktion för bästa effektivitet och komfort.

Bakgrundsbelyst display som har ett enkelt och tydligt menysystem som gör den lätt att programmera och använda. Välj mellan ett förinställt veckoschema, som lätt kan anpassas efter eget behov, eller ett konstantläge. I schemaläget kan varje dygn ställas in med upp till sex händelser, med olika temperaturer för varje händelse. T.ex. med temperatursänkning på natten eller mitt på dagen när ingen är hemma. Händelserna kan programmeras för enskilda dagar, oberoende av varandra, eller för flera veckodagar tillsammans.

I manuellt konstantläge så används termostaten endast med den inställda temperaturen, utan schemaläggning. Termostaten kan även ställas in för att visa energiförbrukning över olika tidsperioder för energioptimering av golvvärmesystemet.

Temperaturbegränsning för känsliga golv RAYCHEM NRG-DM kan övervaka och styra golvvärmen på olika sätt: enbart med medföljande golvgivare, enbart med den inbyggda rumsgivaren eller i en kombination av båda där golvgivaren fungerar som temperaturbegränsare för att skydda känsliga golv.

Du köper det du ser på bilderna, se på bilderna för bedömning av skicket. Förstora gärna bilderna. Har du frågor är du välkommen att kontakta mig.
Är du osäker så avstår du från att buda.

Försändelsen väger 196g oemballerad.

Sänds direkt efter att betalningen har mottagits och pengarna kommit in på mitt konto.
Vill du komma och hämta den själv så går det givetvis bra. Skickar alltid så försändelsen är spårbar. Avhämtning av speditör sker vid 11-tiden, lämnar in innan det så för det mesta går mina auktioner iväg dagen efter. Jag kan inte ansvarar ej för fraktarens hantering, jag emballerar väl. Om du tycker att fraktkostnaden är för hög så kan jag inte göra så mycket åt det då jag inte sätter priserna. Men du kan kontakta mig INNAN du betalar så kan vi se om jag kan frakta billigare, troligtvis då utan spårbarhet. Då är det ditt val och jag kan inte ansvara för om försändelsen kommer bort.

Objektnr 632727173

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 20:08

Golvvärmetermostat NRG-DM. Ny i originalförpackning

Slutpris

|

199 kr

Auktionen är avslutad

dryfuzz vann auktionen

Acn-57

ALINGSÅS, Sverige

5.0

Acn-57

Verifierad

Toppsäljare

543 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?