Beskrivning

Granitkeramik/plattor i "Eternity Mix Gris". Rektangulär platta 30x60 cm. Passar för både väggar och golv i bad/andra rum. En varm grå färg med inslag av beige.

1 kartong med 6 plattor + en extra => drygt 1,25 kvm (värde drygt 900 kr). Köpta hos Kakelspecialisten i somras, finns i deras sortiment, där de kostar 719 kr/kvm.

En blandning av marmor och terrazzo. Tillverkade av 40 % återvunnet material. Plattorna har ett skydd som neutraliserar lukt och gör att städningen håller längre.

https://webshop.kakelspecialisten.se/eternity-mix-gris-159615

Vänligen observera! Var snäll och buda inte om du inte är säker på köpet! Ditt bud är inte förhandlingsbart i efterhand. När du budar godkänner du alla villkor som står i auktionen. Hör av dig under auktionstiden om du har frågor.

Du som vinner budgivningen kommer att få ett automatiskt vinnarmejl från Tradera. Vunnen auktion ska betalas inom 3 dagar via Pay Pal eller Swish. Inom samma tid kommer vi överens om tidpunkt då du ska hämta varan hos mig, men jag vill att du hämtar den så snart som möjligt och allra senast 10 dagar efter auktionen.

Välkommen att titta på mina andra auktioner.

Varmt lycka till med auktionen!

Objektsnr 629897868

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 09:35

Granitkeramikplattor 30x60 cm, varmgrå färg, naturkänsla

Utropspris

|0 Bud

250 kr

Auktionen avslutades utan bud

tongling

stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

867 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?