Beskrivning

En bågformad gjutjärnsplatta som suttit som framkant i eldstaden i en rörspis. Ett av fotona visar en liknande platta i vår nuvarande rörspis. Men den går förstås lika bra att mura in i någon annan typ av eldstad.

Djupet på plattan från framkant till bakkant är 187 mm. Det längsta breddmåttet - mellan spetsarna i framkanten - är 680 mm. Mellan spetsarna i bakkanten är det 460 mm.

Ytrost på både över- och undersida, men inga skador.

***

Mina auktioner betalas alltid genom Tradera, inom tre dagar efter auktionens slut. Följ bara anvisningarna i vinnarmailet.

Tänk på att alla bud är bindande - lägg inte bud om du inte är säker på att du är beredd att genomföra köpet. Även fraktkostnaden som anges i auktionen betalas av köparen. Är något oklart - ställ dina frågor
innandu lägger bud!

Jag bor rätt långt från fraktombud och skickar paket lite oregelbundet när jag har annat ärende, så det kan dröja några dagar efter betalning.

Alla varor är funktionsdugliga när de annonseras ut, om inget annat anges i beskrivningen. Men jag kan självklart inte lämna några garantier för hur länge de fortsätter fungera hos köparen. Däremot är jag öppen för att diskutera retur eller någon annan lösning om köparen av någon anledning är missnöjd med varan redan vid mottagandet.

Objektnr 633604202

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 16:00

Bottenplatta gjutjärn till murad eldstad

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Slutar om

polyfem

Killeberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

323 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?