Beskrivning

Merlin Den Magiska Hundvalpen - Campar och andra historier / Ny,inplastad / DVD

Tal: Svenska.

PÅ EN ÖDE Ö
Ernie visar Charlotte hur man fiskar och till sin stora förvåning får han en flaska på kroken. Han berättar för Charlotte och Merlin om hur skeppsbrutna brukade lägga ett meddelande i flaskor i hopp om att bli räddade. Merlin tycker det verkar spännande att vara skeppsbruten och skickar egen flaskpost.

MERLIN SOM KONSTNÄR
Merlin tycker att det vore kul att bli en berömd artist. Men tyvärr verkar både vädret och hans vänner ha bestämt sig för att sätta stopp för hans planer.

MERLIN OCH DET STORA TÄLTET
Merlin vill bli akrobat på cirkusen. På nolltid har han blivit cirkustältets stora stjärna och är nu redo att svinga sig ut i trapetsen!

MERLIN OCH LUFTBALLONGEN
Det är spänning i luften i Sandybay Hamn när Albert landar med sin varmluftsballong vid kajen. Merlin tycker det verkar roligt att kunna flyga precis som sin vän Gull och plötsligt befinner sig han och Kizzie i luften i en egen varmluftsballong.

MERLIN CAMPAR
Kizzie vill åka på campingsemester men fröken Parkway är inte lika förtjust. Merlin bestämmer sig för att använda sitt magiska halsband och önskar sig en campingsemester till sig själv och alla sina vänner.

Objektnr 631958521

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 12:55

Merlin Den Magiska Hundvalpen / Ny,inplastad / DVD

Pris

39 kr

Slutar om

Päronfluff

Grästorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

856 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?