Beskrivning

((OBS läs)) enbart avhämtning i Västerås efter avslutat köp, skickas ej, acceptera att enbart avhämtning gäller och lägg ej bud om du inte har för avsikt att fullfölja affären med avhämtning.

((erbjudande)) Jag kan även ta med denna till Saab festivalen i Trollhättan för leverans under lördagen 8/7 mot en fraktkostnad på 100kr, välj isåfall annat fraktsätt (100kr) i annonsen vid betalning så kommer vi överens om en passande tid under lördagen där det passar oss båda.
(Övrigt köp enbart avhämtning i Västerås)

Saab 9-5 Combi (Hirsch) vinge/spoiler i färgen (Svart 170)
Alla monteringsmuttrar ingår, det finns lite mindre lackskador samt normala tvättrepor etc utefter ålder och normalt brukande, men ska den lackeras i annan färg så spelar detta ingen roll, den ger ett gott intryck som den är i denna svarta färg, alla fästen är hela, se alla bilder och avgör själv skicket innan bud.

OBS borrhål krävs i luckan för montering av vingen, monteringsanvisning saknas, dubbelhäftande tejp skall användas runt fästena på sidan mot luckan (bild 6-7), sådan tejp ingår ej utan det får du som köpare montera själv då denna som sitter nu har gjort sitt efter demonteringen.

Passar alla 9-5 combi modeller 99-09

Betalning sker genom traderas betaltjänst efter avslutat köp, jag accepterar ingen betalning på plats vid avhämtning.

Objektnr 634845138

Visningar 155

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 21:36

Saab 9-5 combi Hirsch spoiler (Svart 170)

Såld för

1 300 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

MyPerfectWay

Västerås, Sverige

5.0

MyPerfectWay

Verifierad

Toppsäljare

1 025 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?