Beskrivning

Märke: EYETOO
Skärmstorlek: 7 tum
Kompatibla enheter: Monitor
Displayteknik: LCD
Installationstyp: Instrumentbrädesfäste, Ytmontering
Videoinspelningsupplösning: 480p

- Vattentät vidvinkelbackkamera: 120° vidvinkelbackkameran kan enkelt monteras på baksidan av en förlängd släpvagn. Backkamerabilen med stor betraktningsvinkel är tillräckligt bra för att se hela släpets bredd på skärmen. Det hjälper föraren att se vad som händer där bak även i hytten på lastbilen eller dragfordonet. Den vattentäta backkameran ger utmärkta tydliga bilder under regniga dagar.

- Backkamera med bildskärm: 7-tumsskärmen ger en tydlig bild, är lätt att se och använda för att förbättra säkerheten. Den låter dig se baksidan som du inte kunde se med din backspegel. Du kan även spegla bilden med fjärrkontrollen för att effektivt undvika döda vinklar.

- Trådbunden backkamera med stabil signalöverföring - När den är ansluten till ditt backljus reagerar backkameran mycket snabbt med liten eller ingen fördröjning, den är stabilare och tappar inte kontakten när som helst. 16-delade IR LED-ljus ger tydligt mörkerseende och ett utmärkt hjälpmedel för backning och parkering på natten.

- Bred kompatibilitet: backkamerasystemet är perfekt för ett arbets- eller nyttofordon. Om du har en liten flotta av enkla skåpbilar utrustade med minimala tillval från fabrik, är en backkamerasats ett mycket enkelt och kostnadseffektivt alternativ. Lägg till funktioner för backkameran i din flotta och låt förarna göra sitt dagliga arbete mycket säkrare när de hämtar eller lyfter på dina kundplatser.

- Två backkameror för fordon kan läggas till: 7-tumsskärmen kan övervaka två videoingångar V1/V2, en registreringsskyltkamera eller en standardkamera kan läggas till systemet. V2-videoingången är en prioritet av säkerhetsskäl.

- Lätt att installera: denna backkamera kommer med två typer av strömförsörjning. När strömmen drivs av AC-säkringsboxen, anslut den röda kabeln till ACC, den svarta kabeln till metallen (jord), kameran och monitorn slås på/av automatiskt när fordonet är på. När den drivs av cigarettändaren måste monitorn slås på manuellt när fordonet startar.

- 12-32V backkamerasats för skåpbilar: stöder ett spänningsområde på 12-32V DC, perfekt för en mängd olika stora fordon, lämplig för lastbilar, husbilar, släpvagnar, bussar, skördare, pickuper, husbilar etc. Oroa dig inte för längden på kabeln är den utrustad med en 15 m lång kabel för att möta dina behov.

Objektsnr 627817001

Visningar 131

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 21:49

NY! Backkamera 7"

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Auktionen avslutades utan bud

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

561 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?