Beskrivning

Produktbeskrivning:

12V 5KW dieselluftvärmare med fyra luftuttag och vridomkopplare och snabb uppvärmning.

När vädret blir kallt behöver du denna 12V dieselvärmare för att hålla dig varm hela vintern.

Dieselvärmaren värms upp snabbt och tar snabbt bort frost från fönstren.

Den är lämplig för längre drifttider på grund av låg bränsle- och energiförbrukning.

Du kan installera denna 12V dieselparkeringsvärmare var som helst i ditt fordon och enkelt manövrera den via omkopplarpanelen.

Denna dieselvärmare är en praktisk morgonkompis till alla dieselfordon och är perfekt för inomhusbruk.

- Allt i en dieselvärmare

- Vred omkopplare och lågt ljud

- Professionell intern struktur

-Enkel installation

Huvuddrag:

- Snabb uppvärmning och lågt ljud,
12V 5KW dieselluftvärmaren kan uppnå snabb uppvärmning även vid -40°C, snabbt ta bort frost på fönstren. Buller reduceras också effektivt genom styrning av fläkthastighet, tysta fläktar och oljepumpar.

- energisnål bränslepump,
Våra dieselvärmare är mycket energieffektiva med bränsleförbrukning så låg som 0,64 (L/H). Dessutom styrs bränslepumpens insprutningsfrekvens och insugningsluftvolym exakt av ECU:n för att förlänga livslängden.

- Stabil aluminiumkonstruktion,
Förbränningskammaren, basen och kylflänsen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Dieselparkeringsvärmaren har en integrerad struktur, jämn värmeavledning och hög temperaturbeständighet.

- Bekväm vridomkopplare,
Med en vridomkopplare är det enkelt att justera temperaturen. Samtidigt har vår oljepump låg vibration och lågt ljud. Ytterligare ljuddämpare finns tillgängliga för att ge dig en tystare interiör.

- Enkel och flexibel installation,
Denna dubbeldäcksvärmare levereras med ett komplett installationspaket inklusive grundläggande delar, VVS och verktyg. Den är lätt att använda och kan flexibelt installeras på flera platser i ditt fordon.

- Dieselfordon och inomhusbruk,
Personbilsvärmaren används ofta för hyttuppvärmning av olika dieselfordon som bilar, husbilar, personbilar, lastbilar, lastbilar, fartyg etc. Den är även lämplig för inomhusbruk i hem, lager, fabriker, kontor m.m.

Produktspecifikationer:

Värmarens effekt: 5KW
Bränsle Bensin: Diesel
Märkspänning: 12V
Bil Luftkonditionering Typ: Uppvärmning
Bränsleförbrukning (L/H): 0,64
Produktstorlek (L*B*H): 35,6cm*15,2cm*41,8cm
Värmarens arbetstemperatur: -40°C ~+50°C
Driftstemperatur för oljepumpen: -40°C ~+40°C
Vikt: Ca. 18,18 lbs / 8,25 kg

Paket innehåll:

1 x integrerad dieselvärmare (enligt bilden)
1 x ljuddämpare
1 x kabelnät
1 x luftfilter
1 x Inloppsrör
1 x utloppsrör
1 x avgasrör
1 x monteringssats

Funktioner och detaljer:

-Integrerad dieselvärmare: värmarens effekt: 5KW; märkspänning: 12V; värmarens arbetstemperatur: -40°C~+50°C; oljepumpens arbetstemperatur: -40°C~+40°C; bränsleförbrukning: 0,64 (L/H); Bränsle Bensin: Endast diesel. Denna dieselvärmare värmer din bil och tar bort frost från dina fönster under kalla vinterdagar. Snabb uppvärmning, lågt ljud och smidig drift i alla tuffa miljöer.

- Vredomkopplare och lågt ljud: Denna dieselparkeringsvärmare är utrustad med en vredet för temperaturkontroll. Panelen är lätt att använda för alla. Minska bullret effektivt genom reglering av fläkthastighet, tyst fläkt och tyst oljepump. Den tysta fläkten sover tyst, och doseringsoljepumpen antar en förbättrad lågfrekvent puls med låg vibration. Ljuddämpare är ett utmärkt sätt att minska buller och ge dig ett tyst utrymme.

-Professionell intern konstruktion: Denna dieselluftvärmare i ett stycke är gjord av aluminium för utmärkt skydd. Förbränningskammaren, basen och kylvågen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Formning i ett stycke, enhetlig värmeavledning, snabb värmeavledning. Och kan ge dig långsiktig service.

-Enkel installation: Dieselparkeringsvärmarens bränsletank, värmare och oljepump har installerats som en helhet, vilket är mycket bekvämt att installera. Levereras komplett med tillbehör: 1 x integrerad dieselvärmare, 1 x ljuddämpare, 1 x ledningsnät, 1 x luftfilter, 1 x insugs- och avgasrör, 1 x avgasrör, 1 x monteringssats. Ett komplett utbud av tillbehör gör det enkelt att installera denna parkeringsvärmare i ditt fordon. Den kan installeras flexibelt under kabinen, bagageutrymmet eller containern.

- Brett utbud av applikationer: Som en uppvärmningskamrat för alla dieselfordon används dubbeldäcksvärmare i stor utsträckning för att värma upp hytter i bilar, husbilar, husvagnar, lastbilar, fartyg, etc. Denna värmeenhet blåser varm luft oberoende utan att orsaka slitage eller kolavlagringar i motorn, vilket förlänger motorns livslängd med 30 %. Den kompakta och bärbara designen är också ett utmärkt val för hem och shopping.

Objektsnr 630065205

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 22:38

12V 5KW Allt i ett dieselluftvärmare för fordon med 4 luftuttag, energisparande

Pris

2 259 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

318 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?