Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Carburetor Synchronizer Tool, 4 precisionsmätare, multifunktion, kompletta tillbehör.

Detta förgasarsynkroniseringsverktyg har bevisat sig självt om och om igen och är det mest populära verktyget för jobbet. Kalibreringsfunktionen gör att användaren kan kalibrera mätaren före användning, vilket är den främsta anledningen till att många användare väljer detta verktyg.

Denna mätarsats kan användas för att testa bränslepumptryck, avgaskontrollanordningar, läckande, fastnade eller brända ventiler. Det är ett oumbärligt verktyg för motorcykelunderhåll, för att få bästa prestanda från motorn och minska bränsleförbrukningen.

-4 Precisionsmätare

-Tålig ram och multifunktionell

- Kompletta tillbehör

-lätt att använda

Huvuddrag:

- Precisionsarbete,
Denna produkt inkluderar 4 mekaniska tryckvakuummätare med 15,6" metallplattor, 4 låsbara mässingsventiler och färgkodade vågar för enkel visning.

- perfekt prestanda,
All hårdvara har en kromfinish för en stabil konstruktion och hållbar konstruktion. Vacuum Carburetor Tool diagnostiserar snabbt fastnade ventiler, grenrörsläckor och synkroniserar flera förgasarvärden.

- Viktiga arbetsverktyg,
Produkten kommer med 4 olika storlekar av mässingsröradaptrar som är kompatibla med de flesta motorcykelmodeller, och 4 stycken 30" gummislang för att matcha längden din motorcykel behöver.

- Trimningsprocess,
Du startar motorn och kollar mätarna, justerar rattarna och skruvarna lite, låter motorcykeln stanna, ger gasen lite kick och upprepar processen tills du uppnår det du designat den för att göra.

- högkvalitativ resväska,
Verktygssatsen kommer i en kraftig plastväska med handtag och frontlås för enkel transport, enkel förvaring och organisation.

- olika applikationer,
Detta förgasarsynkroniseringsverktyg testar motorns bränsletillförseltryck för att kontrollera om det finns slitna eller defekta delar och är mycket populärt i fabriker, verkstäder, bilverkstäder och hem.

Produktspecifikationer:

Gummirörets längd: 30"/74cm

Längd på Platta: 15,6 tum/40 cm

Adapterstorlek 1: 1,96"/5cm

Adapterstorlek 2: 2,4 tum/6 cm

Adapterstorlek 3: 3,9"/10cm

Adapterstorlek 4: 6,7 tum/17 cm

Resväskans mått: 16,5 x 9,8/42 x 24,5 cm

Paket innehåll:

1 x Synkroniseringsmätare

4 x gummirör

17 x adaptrar

1 x resväska

Funktioner och detaljer:

-4 Precision Gauge: Denna vakuumförgasarsats har 4 precisionsmätare med låsbara ventiler i mässing. Varje mätare har sin egen individuella dämpningskontroll och kalibreringskontroll. Mätaren är monterad på en tung metallbas som är lämplig för bänkskiva. Den färgkodade skalan på mätaren är designad för enkel avläsning.

-HÅLLBAR RAM OCH MULTIFUNKTIONELL: Detta vakuumförgasarverktyg har en solid konstruktion med en förstklassig kromfinish på all hårdvara, det diagnostiserar snabbt felaktig timing, fastnade ventiler, läckor i grenröret, felaktig bränsleblandning, gnistor. Dessutom kan vakuumförgasaren synkronisera värdena för upp till 2-4 förgasare.

-Kompletta tillbehör: Setet kommer med 4 adaptrar för de flesta motorcykelmodeller och 4 stycken 30 tums gummislang för fjärranvändning. Denna produkt ger dig också en praktisk bärväska med handtag och lås för enkel transport och förvaring. Kort sagt, dessa kombinationer kan hjälpa dig att felsöka.

-Enkel användning: När du använder inställningsproceduren, se till att alla mätare är nollkalibrerade före användning. Först måste du starta motorn, låta den gå på tomgång, kontrollera mätarna, om nålen hoppar, justera ratten lite, justera sedan skruven tills du får synk. För det andra, stanna motorcykeln, steg tillbaka på gasen något och upprepa processen tills designresultatet uppnås.

-BREDA APPLIKATIONER: Även om synkroförgasare är det vanligaste och viktigaste jobbet för att serva din älskade motorcykel, är det lika viktigt att få rätt verktyg för jobbet, det gäller pumpar, kompressorer, hydraulpressar, mekanik, pneumatisk utrustning och motorer.

Mätmetoder:

1. Efter att motorn är helt igång och rätt tomgångsvarvtal har justerats enligt standarddata, stäng av motorn.

2. Anslut gummivakuumslangen till tryckmätaren och tryck ihop den elastiska klämman.

3. Med hänvisning till motorcykelns underhållsmanual för varje modell, använd en speciell gängad kopparkoppling för att skruva in i förgasarens gänga. Om gängan inte är korrekt, skruva inte in den med våld. Innan du skruvar i kopparleden måste du rengöra gängad skarv och kontrollera att tätningen på kopparleden inte är skadad och skruva på plats tills den tätar. Sätt in den andra änden av gummivakuumslangen i den avsmalnande änden av kopparkopplingen.

4. Bekräfta att tryckmätarens gummivakuumslang är ansluten till cylindern på den förgasare som ska testas, och kontrollera mängden av varje cylinder.

5. Starta motorn. Efter några minuters uppvärmning, börja justera förgasarsynkroniseringen. Efter den första synkroniseringen, gasa (accelerera) några gånger. Efter att ha återgått till tomgång, kontrollera tryckmätaren och justera om det finns någon förändring.

6. För standarddata för undertryck för motorcykelförgasaren, se fordonets fabriksdatablad.

Försiktighetsåtgärder:

1. Använd försiktigt för att förhindra att vatten eller olja, damm och annan smuts kommer in i slangkanalen.

2. Det är strängt förbjudet att tappa eller slå instrumentet från en hög plats och undvika hög temperatur, hög luftfuktighet och solljus.

3. Torka av mätaren med en mjuk trasa. Torka inte med bensin eller lösningsmedel.

Objektsnr 605989208

Visningar 1 867

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

motorcykel förgasare synkroniseringsverktyg med kompletta tillbehör, lättanvänd

Pris

1 129 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?