Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta 75 cm buckliga vagnset är tillverkat av högkvalitativt aluminiummaterial och lätt kropp, som är stark och hållbar.

De justerbara vridfötterna kan möta olika behov i olika situationer, och anti-chockdynan är halkfri och slitstark.

Denna bilkaross med bucklor kan hjälpa dig att snabbt reparera bilens kaross, som används ofta i verkstäder och fabriker.

- dubbelarmsspak

- justerbara fötter

- Genomtänkt design

- Aluminiumram

Huvuddrag:

- nivåsats med dubbla armar,
Denna buckladragare har en dubbelarmsspak, du kan styra avdragaren upp och ner genom skruvhandtaget, så operationen är mycket enkel och arbetsbesparande.

- justerbara vridbara fötter,
Justerbara fötter kan installeras vertikalt och horisontellt, du kan enkelt justera kroppsbucklan till önskad position.

-Stötdämpare,
Anti-crash kuddar är gjorda av slitstarkt och anti-hopp material, som kan skydda din bil från mer skador när du använder krockbågen.

-Låsanordning och 6 krokar,
Låsanordningen på bucklans dragstång kan förhindra att spaken skakar när du arbetar, och 6 krokar kan hjälpa till att reparera bucklor lättare.

- Material av hög kvalitet,
Denna buckla dragstång är gjord av lätt flygaluminium, som är antioxiderande och hög hårdhet, så du behöver inte oroa dig för deformation och brott.

-Brett användningsområde,
Denna buckladragare med dubbspak fungerar bra för bucklor i aluminium och stål, till exempel reparation av kaross på bilar, kylskåp, tvättmaskiner, motorcyklar och lastbilar.

Produktspecifikationer:

Artikelmaterial: aluminiumlegering

Vikt: 8,8 lbs/4 kg

Mått: 29,5 x 21,3 x 4,7 tum / 75 x 54 x 12 cm

Paket innehåll:

1 x buckladragare

6 x Klokrokar

Funktioner och detaljer:

-Dubbelarmsspak: Denna produkt är utrustad med ett handtag med dubbla skruv, du kan använda handtaget för att höja eller sänka vår buckladragstångssats för plåtreparationsmaskin, hela processen sparar tid och ansträngning. Genom att justera armhandtaget, lyft gradvis utrymmet och dra ut den skadade delen stadigt och kontinuerligt. Operationen är säker på att vara stabil och säker.

-Justerbara fötter: Du kan justera fötternas position för att möta olika behov i olika situationer. Justera flexibelt bredden på fötterna för att matcha bucklans position för bättre stöd, och de två fötterna på botten ger dig större stabilitet och stöd. Dessutom kan du vrida på den svarta knappen för enkel kontroll och stadigt dra ut ur kroppens bucklor själv.

- Genomtänkt design: Dent-spaken är en typ av låsanordning som förhindrar produkten från att skaka och säkerställer din säkerhet under drift. Fötterna är utrustade med antivibrationskuddar för att förhindra repor och stötar på ditt fordon under användning. Dessutom är de 6 klokrokarna smidda med hög kvalitet.

-Aluminiumlegeringsram: Dubbspakens dragnivåsats är gjord av höghållfast flygaluminiumprofil, belagd och sprutad, antioxidation, inte lätt att deformera, vilket kan förbättra hållbarheten och förlänga livslängden. Dessutom är den lätt i vikt och mycket flexibel i drift, vilket kan reparera bilens kaross enkelt och snabbt.

- Tillämplig scenkapacitet: Dent pull rod är lämplig för reparationsverktygsserier, kylskåp, tvättmaskiner, stora lastbilar, motorcyklar, bilar och bucklor för stora områden och kantformning. Den är populär i verkstäder, fabriker och garage på grund av dess högkvalitativa material och enkla handhavande.

Objektsnr 628761774

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 13:51

75cm buckladragare med dubbelarmsspak och 6 krokar, justerbara fötter,mångsidig

Pris

2 395 kr

Slutar om

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?