Beskrivning

Beskrivning av varan: Svensk reparationshandbok med 167 sidor för Ford Granada 1978 - 1985 med motor 1993 och 2792 cm3.

Boken är mycket detaljerad och spänner från enklare underhåll till felsökning och renovering av motorn m.m.
Boken är i gott skick, använd vid ett fåtal tillfällen. Pärmen har slitage och fläckar men är hel.
Förlag: Thorsells AB
ISBN: 91-87482-51-7

Varan ska betalas inom tre dagar efter köpet. Avhämtning erbjuds efter separat överenskommelse om dag/tid.

Se mina aktiva auktioner för övriga föremål!

Internationally:

Prices quoted for shipping apply within Sweden.
For delivery to other countries than Sweden, the buyer pays the actual shipping cost and any fees for export / import of goods to each applicable country. The buyer must inform the seller within 24 hours of the purchase to arrange for freight booking him- or hersel, with pick-up or drop-off, provided that the seller book the pick-up or can submit the shipment to a local representative in Kungsbacka for PostNord (Swedish Post), DHL, DBSchenker or UPS. If the purchase contains goods for delivery to the country that are included in the current trade blocks or embargo, the purchase will be canceled by the seller.

Generell information: Varan är testad hel innan annonsen lades upp och den testas då även på nytt innan den skickas, med undantag för om det i beskrivningen av varan ovan anges att den är defekt, reparationsobjekt, för reservdelar eller liknande.
Det här är en butiksannons och under "Lagerstatus" framgår om det kan finnas fler exemplar att köpa av den här modellen i samma annons, och antalet kan ändras i varukorgen. Utseendet på förpackningen kan variera från bilderna i utförande och skick. Varan är alltid av angivet fabrikat, modell och skick. Om själva förpackningen är viktig för ditt köp, skicka då en fråga genom annonsen innan budgivning och köp.

Tillbehör/Reservdelar: Även om det i annonsen står att varan kan passa som tillbehör eller reservdel till ett visst fabrikat/modell så måste det verifieras av dig då det kan skilja mellan två olika exemplar av samma fabrikat/modell. Som förtydligande exempel kan en viss bilmodell vara utrustad med bromsar från ATE eller Girling och det kan skilja mellan individuella bilar av modellen tillverkade under samma år. Ett motljusskydd till en kameramodell kan vara beroende av vilket objektiv som sitter monterat osv. Skicka gärna frågor via annonsen innan budgivning och köp!

Frakt: För varor som ska skickas används alltid spårbar försändelse och där ansvarar jag som säljare och fraktbeställare för eventuella leveransproblem. Jag fotograferar som regel när jag packar och postar försändelserna för min trygghet i händelse av en reklamation av skadad eller förkommen försändelse. Om du noterar skador på emballaget vid uthämtning av en försändelse är det viktigt att du påtalar det direkt till ombudet och dokumenterar skadorna med bilder innan du lämnar ombudet.
Observera att jag själv väljer vilken fraktleverantör som används. Även om det står "PostNord", "DHL" eller "DBSchenker" i annonsen kan leveransen ske med en annan leverantör. Detta för att minska resandet till olika ombud. Om du som köpare har önskemål om en specifik leverantör, t.ex. p.g.a. avståndet till ditt ombud behöver du meddela mig i samband med betalningen.

Objektsnr 594217036

Visningar 211

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Reparationshandbok Ford Granada 1978 - 1985

Pris

249 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?