Beskrivning

Erbjuder nu en Haynes Manual, modellnummer 0314, en oersättlig guide för alla som äger, underhåller eller restaurerar en Land Rover Serie 2, 2A, eller 3, från åren 1958 till 1985, utrustad med en bensinmotor. Denna manual är känd för sin detaljrikedom och användarvänlighet, och erbjuder en omfattande guide till reparationer, underhåll och service.

Om Manualen:

  • Specifik för Land Rover: Denna manual är skräddarsydd för Land Rover Serie 2, 2A, och 3 med bensinmotorer, och täcker alla aspekter av service och reparation.
  • Omfattande Guide: Inkluderar steg-för-steg instruktioner, tydliga diagram och fotografier som guidar dig genom varje process, från grundläggande underhåll till mer avancerade reparationer.
  • Experttips: Fylld med nyttiga tips och råd från experter, vilket gör det möjligt för dig att utföra arbete med förtroende och effektivitet, oavsett din erfarenhetsnivå.
Skick:

  • Manualen är i mycket gott skick, vilket gör den till en värdefull resurs för ditt nästa bilprojekt eller som en del av din samlarsamling.
Perfekt För:

  • Ägare av en Land Rover Serie 2, 2A, eller 3 som vill ta hand om sitt fordon med egen hand.
  • Bilrestauratörer som söker en detaljerad och tillförlitlig guide för att återställa dessa klassiska fordon till deras forna glans.
  • Samlare och entusiaster av bilrelaterad litteratur och Land Rover-historia.
Denna Haynes Manual 0314 är mer än bara en bok; den är en oumbärlig resurs som ger dig kunskap och förtroende att ta itu med allt från rutinmässigt underhåll till omfattande renoveringar av din Land Rover. Oavsett om du är en erfaren mekaniker eller en entusiast som är ny till bilvård, är detta en manual du inte vill vara utan.

Objektsnr 628117850

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 11:15

Haynes Manual 0314, Land Rover Serie 2, 2A, och 3 (1958-1985) med Bensinmotorer

Slutpris

|

40 kr

Auktionen är avslutad

Huggles330 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?