Beskrivning

Ett måste för varje Land Rover-restaureringsprojekt: Haynes H622, en omfattande restaureringsmanual som täcker Land Rover Serie 1, 2, och 3. Denna detaljerade guide är oumbärlig för alla som planerar att återställa eller underhålla en av dessa ikoniska fordon till dess forna glans.

Manualens Höjdpunkter:

  • Mångsidig Täckning: Från enkla underhållsuppgifter till fullständiga renoveringar, denna manual erbjuder steg-för-steg instruktioner för alla aspekter av restaureringsprocessen för Land Rover Serie 1, 2, och 3.
  • Experttips: Plocka upp tips och tekniker från experterna för att säkerställa att ditt restaureringsarbete inte bara är korrekt utan även utförs på det mest effektiva sättet.
  • Rikligt Illustrerad: Med detaljerade diagram och fotografier som guidar dig genom varje process, gör denna manual det lättare än någonsin att förstå och genomföra komplexa uppgifter.
Skick:

  • Manualen är i utmärkt skick, vilket gör den till en idealisk resurs för både erfarna restauratörer och hobbyister som är nya inom fordonrestaurering.
Perfekt för:

  • Ägare till en Land Rover Serie 1, 2, eller 3 som vill ta sig an utmaningen att restaurera deras fordon själva.
  • Bilrestauratörer i behov av en pålitlig och omfattande guide som täcker allt från grundläggande tekniker till mer avancerade restaureringsmetoder.
  • Samlare av bilrelaterad litteratur, särskilt de med ett intresse för Land Rover och dess rika historia.
Haynes H622 är mer än bara en manual; det är en helhetslösning för alla dina Land Rover-restaureringsbehov. Oavsett om du är i början av din restaureringsresa eller en erfaren professionell, är denna manual en värdefull tillgång som hjälper dig att återställa ditt fordon till dess ursprungliga skick.

Objektsnr 628117988

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 11:17

Haynes H622 – Restaureringsmanualen för Land Rover Serie 1, 2, och 3

Slutpris

|

115 kr

Auktionen är avslutad

Huggles330 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?