Beskrivning

För alla Land Rover Serie 2A och 3-ägare, från 1958 till 1985, erbjuder jag nu en Haynes Manual 0529, en oumbärlig guide till service och reparationer av dessa klassiska fordon. Denna manual är fylld med all information du behöver för att utföra allt från rutinmässigt underhåll till mer omfattande reparationer, och är en idealisk resurs för såväl den erfarna mekanikern som DIY-entusiasten.

Manualens Innehåll:

  • Komplett Täckning: Omfattar alla aspekter av service och reparation för Land Rover Serie 2A och 3, inklusive motor, transmission, chassi och mycket mer.
  • Tydliga Instruktioner: Erbjuder lättföljda steg-för-steg-instruktioner kompletterade med detaljerade illustrationer och fotografier, vilket gör det enkelt att följa med oavsett teknisk kompetens.
  • Värdefulla Tips: Innehåller praktiska råd för att spara tid och pengar, samt hjälper dig att undvika vanliga misstag vid underhåll och reparationer.
Skick:

  • Manualen är i mycket gott skick och erbjuder ett värdefullt tillskott till din verktygslåda eller litteratursamling.
Perfekt För:

  • Land Rover Serie 2A och 3-ägare som önskar ta hand om sitt fordon med förtroende, vare sig det gäller enkelt underhåll eller komplexa reparationer.
  • Bilrestauratörer som söker en detaljerad och pålitlig källa till information för att återställa en Land Rover till originalskick.
  • Entusiaster och samlare som uppskattar den djupgående kunskap och insikt som Haynes manualer erbjuder.
Haynes Manual 0529 är den ultimata guiden till att förstå och ta hand om din Land Rover Serie 2A och 3. Med denna manual blir varje service eller reparationsprojekt mer tillgängligt och mindre överväldigande, oavsett din erfarenhetsnivå.

Objektsnr 628118160

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 11:19

Haynes 0529 - Service och Reparation för Land Rover Serie 2A och 3 (1958-1985)

Slutpris

|

40 kr

Auktionen är avslutad

Huggles330 vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?